Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum, naruto forum where you can be ninja, work on missions, fiht and everything elese. The real naruto rpg.


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1normal Kako raditi misije on Mon 13 May 2013, 09:12

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Svaki ninja moze ici na misije. Ukoliko uspesno resi misiju dobice XP poene, ryo i creator poene a nekad i vredan item ili tehniku.

Postoji nekoliko rankova misija:

D rank misije su misije koje mogu raditi genini
C rank misije su misije koje mogu raditi chunini
A rank misije su misije koje mogu raditi jounini
S rank misije su misije koje mogu raditi special jounini


Ninje manjih rankova ne mogu ici na misije vecih rankova isto ninje vecih rankova ne mogu ici na misije manjih rankova.
U misijama se moze ici u timu. Najvise moze biti troje ninji u timu. Stim sto na S rank misije moze ici samo jedan special jounin timovi nisu dozvoljeni.


U ovom delu foruma mozete videti teme sa nazivom ranka misije. Misije mozete raditi svaki dan.Otvorite temu u off delu foruma i radite putovanje. Ninja koji recimo danas prvi to uradi ima skrol sa nagradu misije.Svi koji zele isto danas rade misiju odu u temu gde je taj ninja radio tu misiju. (Ninja koji zapocne misiju mora ostaviti link misije gde radi u temu da bi svi ostali mogli dodju ako neko zeli ucestvuje).
Ninje koje zele rade misiju odu u tu temu i isto rade putovanja. Zatim se bore medjusobno i ninja ili tim koji pobedi dobija nagradu misije koju moze uzeti za sebe ili dati nekom (lideru, kageu ili slicno). Ako ima vise u timu nagradu dele svi sa misije.
Na misijama se moze poginuti tako da pazite.


Ukoliko ima vise ninji na istu misiju posto svi rade putovanje ninje ono ce odrediti kako se ko skim bori.


Tim ili ninja koji prvi zapocne misiju recimo danas ima skrol. Sledeci koji dodje ili ucestvuje moze napasti taj tim i probati da uzme skrol ako pobedi uzima skrol a predhodni tim ispada sa misije. Ukoliko zatim dodju jos onih koji rade misiju oni napadu tim koji je pobedio predhodno i tako sve dok se ne zavrsi misija.Misije svaki dan mozete raditi i ninje ili timovi koji zapocnu misiju recimo danas rade misiju sve dok je ne zavrse. Odmah sutra ostale ninje mogu zapoceti istu misiju sve iz pocetka. Ali ninje sa predhodne misije ne mogu ucestvovati ako nisu zavrsili predhodnu.
Isto dok ste na misijama odsutni ste iz sela ili org tako da necete moci ucestvovati u nekim dogadjajima ukoliko ne napustite misiju ili vam neko javi sta se desava. Isto mozete postaviti neke zamke za druge timove i koristiti mnogo toga sto ce vam olaksati da uspesno zavrsite misiju.


Za S rank misije ukoliko radite za sela ili org skrol predajete kageu ili lideru koji ce odluciti sta ce raditi snjim.

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 


Copyright © Naruto RPG - Ninja way forum 2010-2017 desinged and created by CONSAI DESING