Naruto RPG -Ninja way

Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Dragon ball Z/GT taj Pet Apr 01, 2011 11:04 pm

Stewcha

Administrator
Administrator
Dragon ball Z/GT

*Mislim da nema ko nije gledao avanture Gokua u skupljanju zmajevih kugli i spasavanju sveta od raznih mocnih neprijatelja....
Uostalom Dragon ball (Zmajeva kugla) za one koji neznaju ima tri serijala

*Dragon ball- Gde je Goku mali i upoznajemo se sa njegovom druzinom i ostalom tematikom dragon ball sveta....

*Dragon ball Z- Mnogi se slazu da je najbolji serijal koji nikad nemoze biti prevazidjen, ovde se saznaje o proslosti koja je bila iza Gokua i mnogo drugih stvari, ovde je Goku veliki i ima puno novih likova koji se ubrajaju u glavne...

*Dragon ball GT-Za ovaj serijal mnogi kazu da nije nesto sto se ja i slazem ali isto je zanimljiv i treba ga pogledati...Ovde je Goku vec star ima jedno 50-60 godina ali greskom ponovo postaje dete pa tu opet krecu njegove sulude avanture....

*Dragon ball Kai- je rimejk Dragon ball Z srijala, snimci su dosta procisceni izbaceni mnogi fileri i scene koje su dosadne i nepotrebne kao i ubacena je nova muzika i glasovi i sve je postalo novo i opet zanimljivo ali je mnogo skraceno....

Dragon ball ima isto i dosta anime filmova samo dragon ball Z ima 13 filmova koje se ubrajaju u obaveznu lektiru svakog dragon ball fana... Ukupno ima jedno 20-21 filmova....

Uz sve to ima i igrani film Dragon ball Evolution koji se nije mnogo proslavo, mnogi smatraju zato jer se fim nije drzao cele price iz db....
----------------------------------

Dragon ball obozavam zivim za njega xD tako da o njemu mogu da pricam i pricam.Sve sto vam treba u vezi ovoga pitaje Very Happy

Vas ninja invertar:Pogledaj

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"

Siam's gonna be the witness
To the ultimate test of cerebral fitness
This grips me more than would a
Muddy old river or reclining Buddha
And thank God I'm only watching the game controlling it
I don't see you guys rating
The kind of mate I'm contemplating
I'd let you watch, I would invite you
But the queens we use would not excite you
So you better go back to your bars, your temples, your massage
parlours
Pogledaj profil korisnika http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

2 Re: Dragon ball Z/GT taj Pet Apr 01, 2011 11:39 pm

Ovo nisam otvorio iz cistog razloga jer poznajem koliko si zaluđen ovim Anime-om... Sto se DB- tice (mislim na sve serijale) dok nisam poceo da gledam Naruto ovo mi je bio naj Anime pregledao sam sve serjale i film (sa zivim likovima), sto se tice Anime filmova pregledao sam samo dva, nezz kako se zovu, ali to je to...

Pogledaj profil korisnika

3 Re: Dragon ball Z/GT taj Sub Nov 05, 2011 10:36 pm

najbolji anime forever <333 Piccolo mi omiljeni Smile Akira thanks for creating this masterpiece Very Happy

Pogledaj profil korisnika http://www.youtube.com/user/Koshirozation?feature=mhee moze you tube ? :D

4 Re: Dragon ball Z/GT taj Uto Nov 08, 2011 11:27 am

Ovo nema ko nije gledao najbolji je Very Happy

Pogledaj profil korisnika

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu