Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum, naruto forum where you can be ninja, work on missions, fiht and everything elese. The real naruto rpg.


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1normal Sarutobi Hiruzen on Fri 01 Apr 2011, 20:40

Sabaku No Gaara

avatar
Academy Student

500/1000

500/1000

500/1000Treći Hokage (三代目火影, Sandaime Hokage) bio je učenik Prvog i Drugog Hokagea te u timu s Homurom Mitokadom i Koharu Utatane.Vjerojatno jedan od najmudrijih ninja u povijesti te jedan od najjačih. Kasnije je postao Jiraiyin, Tsunadin i Orochimarov sensei. Treći je otac Asume Sarutobija i Konohamarov djed.

Nedugo nakon postajanja njegova senseja, Sarutobi je bio veoma ponosan na Orochimarov prirodni talent te je Jiraiyi često govorio da bude više poput njega. Nakon preuzimanja titule Hokagea i prolaska mnogih godina, Treći je počeo tražiti nasljednika svoje pozicije. Kanio je titulu predati Orochimaru, no postalo je očigledno da njega ta pozicija zanima samo zbog moći koju pruža. Zbog toga je Treći titulu predao jednom od Jiraiyinih prijašnjih učenika, Četvrtom Hokageu.

Nakon odricanja svoje pozicije, Treći je počeo istraživati niz nestanaka ljudi u Konohi. Otkrio je da je za to odgovoran Orochimaru, koji je ljude otimao i na njima izvodio eksperimente u namjeri da otkrije i dobije besmrtnost. Treći je odlučio ubiti Orochimara, no oklijevao je ubiti svog najdražeg učenika, pri čemu mu se pružila prilika za bijeg. Neko vrijeme nakon Orochimarova odlaska iz sela, Četvrti Hokage žrtvovao je svoj zapečativši Devetorepu Demonsku Lisicu u Naruta Uzumakija, zbog čega je Treći bio prisiljen vratiti se iz mirovine i ponovno preuzeti titulu Hokagea.

Trećeg su zvali Profesor (プロフェッサー, Purofessā) zbog njegova poznavanja bezbrojnih elementarnih napada i vjerojatno svakog jutsua u Konohi. Uz to, Treći očito ima smisla za razvratnost, javljajući se dragovoljno za pomoć Jiraiyi u testiranju njegove Tehnike prozirnog bijega (izumljene za potrebe špijuniranja djevojaka). Također je postao žrtva Narutove Sexy tehnike više nego jedanput te čak uživa razgovarati s mladim djevojkama u svoje slobodno vrijeme.

Na početku serije, Treći je jedan od rijetkih koji Naruta Uzumakija nisu gledali kao demonsku lisicu, već kao osobu. Zbog toga je Naruto veoma povjerljiv s Trećim, iako se prema njemu uglavnom ponaša nepoštovano. U nastavku serije Treći je većinom izvor informacija i mudrosti te svoje znanje prenosi mlađima od sebe.

Tijekom invazije Konohe Treći se morao boriti s Orochimarom kako bi spasio selo i držio ga podalje od Sasukea. Orochimaru je pomoću ljudskih žrtva i posebne tehnike oživio prijašnje Hokageje (osim Četvrtog, jer je njegova ljudska žrtva već umrla dan prije) i zapovjedio im da ubiju Trećeg. Treći, shvaćajući da je nadjačan i nemoćan protiv njih, upotrijebio je Pečat proždiranja Demona Smrti kako bi ih zapečatio u svoje sjene klonove. Kanio je zapečatiti i Orochimarivu dušu, no zbog smrtne ozljede koju mu je orochimaru zadao (i za koju ga nije bilo briga, pošto će ionako umrijeti zbog upotrebe pečata), te naposljetku, i starosti te menoćnosti, Treći mu nije nije uspio zapečatiti cijelu dušu; umjesto toga, zapečatio mu je ruke u nadi da on tako više nikada neće moći koristiti pečate ruku, kojima bi izvodio opasne tehnike. Znajući da je selo sigurno i invazija uskoro gotova, Treći umire sa smiješkom na licu.

View user profile

2normal Re: Sarutobi Hiruzen on Sat 23 Mar 2013, 16:45

coaxz

avatar
Academy Student

500/1000

500/1000

500/1000On je bio hokage u vreme kada su uchihe pobijene,Danzo je imao veliki uticaj,ali ipak on je bio hokage ne verujem kako je neko poput njega mogao da odobri tako nesto....ostavlja utisak coveka koji sve resava mirnim putem Cool"Power is not will. Power is the only ability to make things happen" View user profile

3normal Re: Sarutobi Hiruzen on Mon 09 Dec 2013, 22:13

Sassori

avatar
Academy Student

500/1000

500/1000

500/1000Po meni 2. najbolji hokage (Prvi je Hashirama)http://www.nnw-serbia.com/t12517-izuna#234324
Theme song:
View user profile

Sponsored content


500/1000

500/1000

500/1000View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 


Copyright © Naruto RPG - Ninja way forum 2010-2017 desinged and created by CONSAI DESING