Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum, naruto forum where you can be ninja, work on missions, fiht and everything elese. The real naruto rpg.


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1normal Tsunade on Fri 01 Apr 2011, 20:36

Sabaku No Gaara

avatar
Academy Student

500/1000

500/1000

500/1000Tsunade je bila prijašnji učenik Trećeg Hokagea. Ona i njezini prijašnji timski kolege, Jiraiya i Orochimaru, poznati su kao "legendarne tri ninje" (伝説の三忍, Densetsu no Sannin) ili ukratko "Sannini". Riječ "Hime" (姫, "Princeza") često se pridodaje njezinom imenu jer je unuka Prvog i polunećakinja Drugog Hokagea. Tsunade je poznata po svojim velikim grudima, iako ju je Jiraiya, tijekom njihova djetinjstva, nazivao "ravnoprsnom Tsunadom".

Jedna od Tsunadinih vrijednih imovina bila je ogrlica koja je pripadala njezinom djedu, a za koju je rečeno da vrijedi koliko i tri planine. Kada je njezin brat Nawaki navršio 12. godinu, Tsunade mu je predala ogrlicu kako bi mu ona pomogla u njegovoj želji da postane Hokage. Sljedeći je dan Nawaki poginuo kao jedna od mnogih žrtava tadašnjeg rata, a ogrlica je vraćena Tsunadi. Nakon nekog vremena, Tsunade se zaljubila u čovjeka zvanog Dan, koji je također želio postati Hokage. Kao znak ljubavi i podržavanja te ideje, Tsunade mu je isto predala ogrlicu. Sljedećeg je dana Dan umro krvavom smrću kao posljedica rata, pri čemu se ogrlica opet vratila Tsunadi.

Smrt Dana i Nawakija potpuno je promijenila Tsunadu; Danova smrt i njezin neuspjeli pokušaj njegova spašavanja dali su joj strah od krvi (hemofobiju), zbog čega bi se ukočila svaki put kad bi je vidjela. Ponavljanim povratcima ogrlice Tsunade i mnogi drugi počeli su vjerovati da je ukleta te da će svatk, kome će Tsunade dati ogrlicu, uskoro umrijeti. Istodobno, Tsunade je počela gubiti vjeru u titulu Hokagea, govoreći da bi samo budale htjele takvu poziciju. S tom promjenom u pogledu na svijet, Tsunade je napustila Konohu s Danovom nećakinjom, Shizune, kasnije je uzimajući za svoju naučnicu.

Jedna od Tsunadinih glavnih sposobnosti je njezina nadljudska snaga, koja potječe od njezine izvrsne chakra kontrole. Koncentrirajući chakru i otpuštajući je odjednom na kontakt, ona svoju snagu snagu može toliko povećati da s lakoćom uspijeva golim rukama probiti veliku stijenu. Također je veoma talentirani Medical-nin te može izliječiti rane od kojih bi drugi već odavno odustali. Kao rezultat njezine chakra kontrole i medicinskih vještina, Tsunade je stvorila Kreiranje Ponovnog rođenja, tehniku koja može regenerirati sve korisnikove rane otpuštajući chakrom punjeni pečat na čelu. Iako je to jedna veoma korisna tehnika, ona također skraćuje životni vijek korisnika, zbog čega se preporuča rabiti je u očajnim situacijama.

Iako je u svojim pedesetima, Tsunade zbog svoje Tehnike transformiranja izgleda kao da joj je još uvijek 20 godina. Tsunadina transformacija je pomalo drugačija od obične jer je očito trajna, na raspušta se kada je udarena ili ozlijeđena te očito ne iziskuje napora ostati transformiran. Tsunade je također obvezni kockar koji ima žalosnu manu stlnog gubljenja. Kao rezultat svega toga, prozvana je "Legendarnim gubitnikom" (伝説のカモ, Densetsu no Kamo) zbog bogatsva kojeg su stekli oni koji su se s njom sukobili u igri. U rijetkim slučajevima kada Tsunade počinje pobjeđivati, ona vjeruje da je to loš znak te joj se obično kasnije i dogode loše stvari. Znak na njezinoj jakni, 賭 ("kake"), znači "kockati" ili "kladiti se", pošto je kockanje njezina najdražih razonoda.

View user profile

2normal Re: Tsunade on Sat 23 Mar 2013, 16:49

coaxz

avatar
Academy Student

500/1000

500/1000

500/1000A i njen zivot je da te bog sacuva...ima neko da joj nije umro-bas mi je zao,simpaticna mi je kad tuce dzeraju... Cool"Power is not will. Power is the only ability to make things happen" View user profile

3normal Re: Tsunade on Mon 09 Dec 2013, 22:11

Sassori

avatar
Academy Student

500/1000

500/1000

500/1000Simpaticno je ono sto ima na sebi  Coolhttp://www.nnw-serbia.com/t12517-izuna#234324
Theme song:
View user profile

Sponsored content


500/1000

500/1000

500/1000View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 


Copyright © Naruto RPG - Ninja way forum 2010-2017 desinged and created by CONSAI DESING