Naruto RPG -Ninja way

Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Sasuke Uchiha taj Pet Apr 01, 2011 8:33 pm

Sasuke Uchiha jedan je od glavnih likova u anime i manga seriji Naruto.

Ime Sasuke dolazi od legendarnog ninje Sarutobija Sasukea. Njegovo prezime, Uchiha, drugi je način izgovora riječi "Uchiwa", ili vatrena lepeza, koja je zapravo zaštitni znak Uchiha klana. U drevnom Japanu, uchiwa su se koristile na dvorskim ceremonijama kako bi obilježile plemstvo, kao suveniri te kako bi se ratnici zaštitili od strijela. Mnogo važnije, takve lepeze se koriste kako bi razbuktale vatru, čineći je jačom-to se podudara sa činjenicom da se Uchiha klan sastoji od korisnika vatrenih jutsua.

U Shonen Jump izdanju u lipnju 2006. godine, Masashi Kishimoto (u Kakashijevom glasu) izjavlja kako, dok je Sasuke genij, Naruto je pomalo glup jer Sasuke sve uči lako, za razliku od manje predvidljivog Naruta.

U Shone Jump popisu popularnih likova, Sasuke je obično na 3. ili 4. mjestu zbog popularnosti serije. Nedavno je, međutim, dospio na 1. mjesto.

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Sasuke Uchiha taj Sub Maj 28, 2011 8:34 am

Sasuke me mnogo nervira... Kad bi ovde imao stalan lik sasuke odmah bi ga ubio i to jos mucio...

Umisljen je mnogo samo se pravi kako on sve zna a uz to je slab!!!! Do sada bi umreo jedno 30 put da mu nije bilo Karin najvise koja ga lecila i davala mu chakru... Samo kiler bee bi ga ubio kada ga udario sa lariat napad i otkinuo mu grudi i vrat pa ga Jugo spasio... >.< nadam se da ce ga naruto dobro isprasiti!!! Twisted Evil

3 Re: Sasuke Uchiha taj Sub Maj 28, 2011 8:59 am

SAsuke je stvarno postao veoma zao vise nema nikakvih osecanja i zato zasluzuje smrt i ja se slazem da se uvek izvlacio u mnogim borbama je imao cak i prednost ja cu neke navesti:

Sasuke vs Orochimaru - Orochimaru je bio pri kraju zivota jer mu je trebalo novo sveze telo
Sasuke vs Deidara - Deidara je imao zemlju a Sasuke munju
Sasuke vs Itachi - Itachi je bio pri kraju zivota jer je bio veoma bolestan pa cak nije mogao ni izbeci neke napade
Sasuke vs Killer Bee - pored sebe je imao Suigetsua, Karin i Juga da mu nije bilo njih ne bi preziveo borbu
Sasuke vs Danzo - Imao je pored sebe Karin i plus Uchiha Madaru

Ovo je strasno sta je Kishimoto napravio od Sasukea, maltene svaka Sasukeova borba je namestena ili neposteno dobijena

4 Re: Sasuke Uchiha taj Sub Maj 28, 2011 1:54 pm

Stewcha

Administrator
Administrator
Da i ja se slazem obican je slabic jedino je sto ga vadi sharingan i mangekyou ali ovako uhh i ja bi voleo da ga naruto prebije da nezna gde je

Naruto je ubio svih 6 paina sam i to se nekoliko put pono ozivljavali sasuke to nikada nebi mogao znaci nema...

Vas ninja invertar:Pogledaj

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"

Siam's gonna be the witness
To the ultimate test of cerebral fitness
This grips me more than would a
Muddy old river or reclining Buddha
And thank God I'm only watching the game controlling it
I don't see you guys rating
The kind of mate I'm contemplating
I'd let you watch, I would invite you
But the queens we use would not excite you
So you better go back to your bars, your temples, your massage
parlours
Pogledaj profil korisnika http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

5 Re: Sasuke Uchiha taj Sub Maj 28, 2011 7:33 pm

A sta kazete vi da malo ne smarate mnogo oko saskea!!!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu