Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum, naruto forum where you can be ninja, work on missions, fiht and everything elese. The real naruto rpg.


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1normal 1. Sage Grave on Wed 23 Jan 2013, 17:56

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Ako niste znali ovo ostrovo je posebno vestacko ostrvo staro hiljadu godina. Celo ostrvo je zapravo kreirano u cilju da se tu sahrani i cuvaju ostaci jednog od najvecih ninji ikada. Demon sagea pod imenom Kisai Yokubi koji je ziveo pre 1000 godina i zasluzan je jer je spasio ljudksi rod i obnovio planetu nakon apokalipske kako legenda kaze.
Njegov grob kao i celo ostrvo je zasticeno najacim barijerama i jutsuima koje i dan danas traju tako da su njegovi ostaci ovde zauvek sigurni.


Vas cilj u ovom ispitu je naci njegov grob na ovom ostrvu.

Sve sto ostari zavrsi na groblju pa cak i veliki Sage...

Ali pazite imate samo do mraka fore da nadjete!! To jest od momenta kada prvi tim zapocne putovanje imate 8 sati da ga nadjete ako ne uspete padate!!! Isto pazite jer je ostrvo prepuno opasnih zivotinja koje vas mogu napasti.

Otvorite temu ovde i radite putovanje nakon sto zavrsite i nadjete sageov grob postujte u temi "Kamp". Ostale informacije i grobu sagea posaljite adminu ili examineru koji ce vam reci da li ste uspeli ili ne.

Koliko put vam padnje putovanje toliko zmija morate ubiti koje imaju 1000 health. I koristite opciju role play za zmije.

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 


Copyright © Naruto RPG - Ninja way forum 2010-2017 desinged and created by CONSAI DESING