Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum, naruto forum where you can be ninja, work on missions, fiht and everything elese. The real naruto rpg.


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1normal Kakashi Hatake on Mon 08 Nov 2010, 18:43

Kakashi Hatake.

avatar
Academy Student

500/1000

500/1000

500/1000oprostite zbog grešaka ako ih ima koristio sam google prevoditelj s obzirom da neman vremena to sam prevesti
napisano je u Hrvatsko/Srpskom jeziku

Kakashi Hatake (はたけ カカシ, Hatake Kakashi) je jedan od glavnih protagonista u anime i manga serije Naruto. On je Konohagakure jōnin i vođa Tima 7. On je poznat u cijelom svijetu za svoje korištenje Sharingan, plaća ga nadimkom Copy Ninja Kakashi (コピー 忍者 の カカシ, kopi Ninja Kakashi ne) i Kakashi od Sharingan (写 輪 眼 の カカシ, Sharingan Kakashi nema).

Kakashi je jedini sin Sakumo Hatake, također poznat kao "Bijeli očnjak u Konoha". Njegova majka navodno umrla kad je bio mlad. Kakashi je bio poznat još od mlade dobi kao izuzetno daroviti čudo, po mnogima najbolji svoje generacije. On je dobio vrhunske ocjene i imao je pokazala urođenu sposobnost za ninja vještine, dok u akademiju. To mu je dozvoljeno da završe ga u jednoj godini na vrhu svoje klase u dobi od 5, a zatim postaje Chunin godinu dana kasnije. Unatoč svoj uspjeh, njegov otac je pao u nemilost nakon odabira spasiti svoje drugove, nego dovršiti važno poslanje, uzrokujući Konoha da pate u ratnim naporima. Obeščastili, Sakumo je svoj život nakon duboke depresije i pad u njegovoj sposobnosti, što je izazvalo Kakashi voditi svoj život strogo ninja koda.

Nakon što je diplomirao, Kakashi je onda teamed s Obito Uchiha i Rin pod vodstvom Minato Namikaze, budući Četvrti Hokage. Kakashi's odnos s Obito i Rin zabilježen je u biti vrlo slična onoj u Sasukea odnos s Naruto i Sakura odnosno, kao što je poznato kao ravnodušna genija koji dijeli kompliciran odnos sa svojim suigračima, koje je kasnije razvio u prijateljstvo.

U dobi od 13 godina, ubrzo nakon što je postao jōnin, Kakashi je bio dodijeljen dovesti Obito i Rin na misiju koja bi imala prednosti Konoha-u je u tijeku Velikog Shinobi Trećeg svjetskog rata. Oni su uništiti most se koristi Iwagakure snage da se presele u Kusagakure. To bi također biti Konoha je prvi veliki potez ofenzivu u ratu. Na putu do mosta, Rin je oteo dva Iwagakure ninja zove Kakko i Taiseki. Obito je odmah predložio da oni spasiti, no Kakashi se složio na temelju toga što im je potrebno da završe misiju, opredjeljuju da ne napravite istu pogrešku njegov otac učinio. Obito ne bi čuli od njega i tvrdoglavo lijevo spasiti Rin, ali ne prije nego spomenuti da je on vjerovao Kakashi otac, Bijeli očnjak, je pravi junak. Ubrzo nakon oproštaja načine, Kakashi se odrazilo na Obito riječi i Rin-a prije ljubaznost. On je shvatio da je njegov otac nije bio u krivu, nakon svega, što ga je potaknulo da se pridruže Obito u napor spašavanja.

Kakashi je stigao na vrijeme da spasi Obito iz Taiseki, koristeći očevu oštrica mu borbene. Usprkos 2-u-1 nedostatak, Taiseki bio u mogućnosti da napada i oštećenja Kakashi je lijevog oka, koji je udarac koji je bio namijenjen za Obito, dajući mu trajno ožiljak. U strmim terora i želja da se zaštiti Kakashi, Obito napokon probudio njegov Sharingan, što mu omogućuje da vidi kroz njegov protivnik u maskirnim jutsu, ubiti napadača, i dalje na Rin. Nakon što se nalazi Rin i Kakko, Kakashi i Obito teamed up to poraz potonje. Kakashi i Obito oslobođeni Rin, ali baš kao što je Kakashi's tim je oko napustiti, Kakko pokušao zamku ih s drobljenje tehnikom, uzrokujući špilja-u.

Dok pokušava pobjeći, Kakashi Obito gurnula van put pada oblutak, zbog čega sam se slomiti ispod nje umjesto. Poznavajući njegov život je bio na kraju, Obito uputio Rin da se ugnijezdi njegove lijeve strane Sharingan Kakashi je oštećena u oku. Rin udovoljeno, i čim operacije je završen Kakashi koristi Sharingan i njegova Chidori ubiti Kakko. Potom se vratio na Obito da vidim ako ima je nešto što je mogao učiniti za njega, ali mjesto je pretvara u kaosu, prisiljavajući Kakashi i Rin ga ostaviti iza sebe. Uz pomoć Minato, oni su na kraju završili svoju misiju, dopuštajući im da tugovati Obito smrti.


Nakon uspjeha svog prvog misiju kao jōnin, Kakashi je postao poznat među svim pet velikih zemalja za opsežnu uporabu njegov Sharingan, dobivanjem ugled ga kao "čovjeka koji je kopiran više od tisuću jutsu", stoga njegov nadimak. Kakashi pridružio Konoha ANBU nekoliko godina kasnije. On je kasnije napustio iz nepoznatih razloga, ali održava jake veze sa ANBU. On je nekada imao misiju u kojoj jedan od njegovih suigrača, Iruka Umino, bio je ozlijeđen, utirući put za druge postati instruktor na Ninja Akademiji. Kada Iruka je vlasništvo sumnje na što se dodjeljuju biti homeroom učitelj Naruto Uzumaki, Kakashi je služio da ga podsjetiti na njegove prave razloge za koje žele mjesto na prvom mjestu.

Kakashi kraju je postao vođa tima, i testirani mnogi Genin. Kao treći Hokage rekao Iruka, Kakashi nikada nije prošao bilo koju od njih zbog nemogućnosti da živi do svoje očekivanja raditi kao tim.

Kakashi je postao više strog i ozbiljan nakon očeve smrti, slijedeći sva pravila i scorning bilo tko ih je poslušao, kao i njegov suigrač Obito. To je uzrokovalo Obito to zamjeri Kakashi, kao što je Kakashi pokazao malo dobrote svoje suigrač. To se promijenilo kada Obito je ubijen u misiji, i Kakashi i Obito postali prijatelji u potonjem je konačan trenutke.

Obito smrti je imao veliki utjecaj na Kakashi's osobnost. On je sada više vesela i pokazuje veću brigu za svoje suigrače i studenti, stavljanje njihovu sigurnost tijekom uspješan završetak misije, kao i vjerujući da je timski rad je bitno za ukupni uspjeh kao tim. On je također redovito kasni na sastanke, čineći očigledan excuses baš kao i Obito prije njega. To je zbog čestih posjeta spomen gdje Obito ime je uklesan, gdje se gubi pojam o vremenu. Međutim, Kakashi je još uvijek samo kao bezbrižan i bezosjećajnosti kao što je bio tijekom svoje mladosti, često govoreći otvoreno o osjetljivim temama.

Kakashi tvrdi da su izgubili svakoga tko je bio blizu njega, zbog čega neki nevoljkost da dopustiti drugima da se u blizini njega. Od ljudi koji su još živi, Kakashi je na najboljim odnosima sa svojim studentima, iako je u dobrim odnosima sa skoro svima u Konoha. Nakon što je formiranje Tima 7, on počinje uzimanje poseban interes u njihovom razvoju, kao što je prikazano od svoje redovne provjere gore na Naruto i njegov prehrambene navike. On je sličan odbija ići na misije na kraju Dijela I, tako da on može zaustaviti Naruto i Sasuke od ubijanja jedni od drugih. Kakashi je samo kao njezini odani svojim prijateljima i ostatak Konoha-u, tako da je njegov potpis jutsu, Lightning Cutter, bio je napravljen na principu dužnosti, a usavršili na načelo zaštite najmilijih.

Kakashi ima prilično osamljen i suhoparan stav. Njegov mirni i obiteljske ponašanje je pod nazivom "cool, hip, i trendy" mnogo puta po Might Guy. Usprkos njegovoj sve raste ugled i junaštvo kao ninja, Kakashi nije pokazala znakove arogancije, a prilično skroman o njegovim sposobnostima, kao što je prikazano kada je spremno pohvale drugih za skokove u njihove borbene sposobnosti i navesti na više od jednom prilikom da je Naruto ga je nadmašio u vlasti. Kada je predložen od strane mnogih za njega da postane Hokage, Kakashi je priznao da je takav stav je bio nepodoban za njega. His prirodno mirno stav se koristi za njegovu prednost u borbi, jer postaje lakše za njega bi održali svoje sabranost da ostane fokusiran na stanje pri ruci, i na kraju obavijesti sve oko njega. Kao rezultat toga, on može brzo prilagoditi na bilo koju situaciju kako bi željela i misao-vanjska strana odluka, što mu omogućuje da ostane koraka ispred svojih protivnika.

Kakashi ima tekuće, iako jednostrano, suparništvo s Guy. U nastojanju da se dokaže superioran u odnosu na Kakashi, Guy ga izazove na natjecanja upitne vrijednosti u rasponu od Rock, papir, škare za trčanje utrke. Guy ima rekord od 50 pobjeda u 49 gubitaka, što je posebno ponosan, unatoč tim natjecanjima ima malo točnost zbog svoje velike varijacije. Kakashi, s druge strane, pokazuje vrlo malo interesa u svojim natjecanjima, koje samo dodatno nadahnjuje Guy za poraz Kakashi i njegov "cool". Međutim, Kakashi je pokazati razočaranje kad je saznao da Guy Lee učio kako otvoriti opasne Osam Gates, koji se okrenuo simpatija kada Guy pokazuje koliko njegov učenik značilo za njega.

Kakashi je strastveni obožavatelj serije Icha Icha romana od Jiraiya, što pokazuje da on možda malo biti perverzna. On u pravilu se vidi čitanje jedan je od knjiga kada nije uključeno u borbu, što je samo jedan od njegovih mnogih navodno hobije koji je ikada vidio u seriji. On je čak otišao i pročita ga u njegovoj prvoj borbi protiv Naruto, kao što je Naruto bio, u to vrijeme, previše slab da bi poza mnogo opasnost. Unatoč njegovoj ljubav za knjige, on postaje neugodno kada čitate prolazima drugima (čak i oko Pakkun i njegov ninken), vjerojatno neugodno je sadržaj za odrasle (kao što je navedeno, kada su dekodiranje Jiraiya posljednja poruka). Naruto, jednom prilikom, ima koristi ove knjige protiv Kakashi tijekom drugi zvono test, prijeteći da će pokvariti završetak posljednji nastavak na snagu Kakashi ostaviti sebi ranjive (zatvaranjem očiju i blokiranje njegove uši) kako bi se spriječilo učenje završetka priča. Kakashi osjećao ponižen kad je shvatio da Naruto nije pročitao prošlosti prvih deset stranica, i da je bio prevaren.

Kakashi's osobnost dodatno je naglašena njegova općenito lijen izraz, dalek način, opušteno glas, minimalistička i stav. U ozbiljnim situacijama, međutim, on je pokazao da ima vrlo strog i intenzivan izgled. On je gotovo uvijek viđen u Konoha ninja uniformi, zajedno s željezom branič rukavice po uzoru na svoju ANBU dana. Naslovnica za poglavlje 16 također pokazuje mu nosi lanac ogrlicu. Još jedna primjetan značajke Kakashi, osim svoje jedinstvene lijevog oka, je tanki ožiljak pregazio ga i dolje na njegov obraz. On je visok, fit ninja, odlikuje se svojim visokim i šiljat bijele kose, čelo zaštitnika redovito pratili njegov ožiljcima lijevog oka, i njegovi kronično vidljiva masku. On je jednom bio u zabludi je Chiyo za njegov otac Sakumo Hatake, tko je on smatra da uvelike nalikuju.

Iako još nije otkrila zašto, on je, budući da mlade dobi, uvijek je vidio kriju u donjoj polovici lica. Ono što je on izgleda kao ostaci točke od interesa za svoje studente, koji pokušavaju saznati što je izgleda u raznim omake specijala u seriji. Epizoda 101, koji je posvećen Tim 7 pokušava ukloniti svoje Senseia masku, i sugerira da je zapravo jako lijep, kao što se vidi iz Teuchi i Ayame reakcija na viđenje njegovo lice. U nekoliko slučajeva da je on vidio bez svoje maske, on je vidio da on ima uske čeljusti-line, u ovim slučajevima dijelovi njegovog lica normalno pokrivena njegova maska su opstruirali od pogleda.

Kakashi je pokazala da se vrlo cijenjen u cijeloj Konoha-u, kao i jednostavno što je jedan od najmoćnijih Konoha Ninja. Kakashi također je prepoznata kao vodeća tehnika stručnjaka u Konoha-u, zbog njegove postupno povećanje arsenal tisuća tehnika, podvig koji zarađuje ili oduševljenje ili strah od neprijatelja koji ga lice ninje u borbi. Njegovo poznavanje tehnika je tako visok, da je on zatražio da bdije nad Naruto treba pečat Devet repom Demon Fox-počeo na propast. Njegova vještina i lukavi opetovano su pokazala da se dovoljno velik da držite svoju naizgled protiv bilo kojeg protivnika. Čak i bol, izuzetno opasan ninja, pregledan Kakashi je vještina kao sposoban ometanja svojim planovima ako nije biste dobili osloboditi od Kakashi prvi. On također smatra glavni kandidat za poziciju Hokage od strane mnogih visokih likovi i čak je zatražio za mjesto u jednom trenutku.

Kakashi je navedeno od strane Naruto biti pametniji od Shikamaru Nara, imaju bolji nos od Kiba Inuzuka, bolje performanse taijutsu od Rock Lee, i bolje Sharingan majstorstvo od Sasuke Uchiha prije defecting iz Konoha-u. [5] Iako bi to moglo biti pretjerivanje, Kakashi pokazao sam se inteligentne ninja s velikim nagonima i bitka junaštvo, čineći ga odgovaraju za gotovo bilo protivnika. Njegovo opće sposobnosti uvelike su poboljšani tijekom vremena preskočiti. U prvom dijelu, nije mogao držati korak s Itachi Uchiha fizički i ruke pečat brzine, čak i uz korištenje njegovih Sharingan. Dijelom II, on je u stanju držati korak s Itachi je ogromnu brzinu, (njegova brzina čak bio hvaljen od strane Madara Uchiha sebe). Njegov čakra razini vidi sličan poboljšanja kao i, u prvom dijelu, njegov čakra razinama su pokazala da se prosječna. Dijelom II, njegov čakra je pokazala da su uvelike povećana, jer on može izvesti nekoliko chakra-jutsu oporezivanja u brzom slijedu. On je čak i povećava broj puta on može koristiti svoje munje Cutter dnevno, koristeći šest ih je u jednoj bitci, i još uvijek ima dovoljno čakra planirati pomoću Mangekyō Sharingan.

Kao jōnin i bivši ANBU, Kakashi je veoma vješt u bilo kojem obliku borbe. Redovito je staviti u zadužen za sve momčadi je dodijeljen, i dobro radi s različitim članovima. Kakashi je, naravno, mirno stav se koristi za njegovu prednost u borbi, što mu omogućuje da ostane prikupljaju i izvan misliti protivnik, sličan Shikamaru. To je prije svega zato što on može brzo analizirati situaciju pri ruci, i shvatiti njegov protivnik sposobnosti i taktike borbe. Nakon što je tako, on može koristiti oštre intuiciju kako bi brzo i čvrste odluke da se prebace na odgovarajuće protu-taktike. Prema Chōza Akimichi, Kakashi je najčešći način borbe je da sve dok on može potvrditi neprijatelja vještine, on će se boriti koristeći zamjena i klon tehnika. Protiv snažnije protivnike, on se redovito koristi razne podmetanja i trap taktike da ih oslabiti. Kakashi je lukavi mu također omogućuje da se vrlo učinkovit učitelj, moći koristiti razne metode kako bi neobičan proizvesti mjeseci, ako ne i godina treninga u samo nekoliko tjedana kao što je on u više navrata pomogao njegov studenti stječu ogroman skokovima u svoje junaštvo u relativno kratkom količinu vremena. Kakashi je također vrlo vješt u evazije, kao što je prikazano kada je bio u stanju boriti se rame uz rame sa Hidan i Kakuzu kasnije, dok je istovremeno izbjegavanje uzimanja oštećenja i štite Chōji Akimichi i Ino Yamanaka.

Kakashi prije svega oslanja na svoje majstorstvo ninjutsu, od kojih je velika arsenal zbog Sharingan. Uz ovaj arsenal, on može napasti ili braniti protiv svog protivnika u brojnim manire. Dok se manje često, on je također pokazala da su impresivne vještine u genjutsu, što on može koristiti za odbaciti svoje protivnike kao i set-up za jače napada. Osim toga, on se pokazao vrlo vješt u Taijutsu, što u kombinaciji s njegove impresivne brzine, mu omogućuje učinkovito uhvatiti svoje protivnike off straže i izbjeći napade. Štoviše, on je dokazano vješt u područjima kao što su praćenje, zamka za izradu, opstanak, potajnost, ubojstva, oružane-borbe, i fūinjutsu. Orochimaru napominje da je njegova razina fūinjutsu je impresivan za svoje godine. On je podučavao svojim kasnim učitelj kako koristiti Rasengan, ali nikada ne bi mogao gospodara iznad svoje standardne razine kao što je bio namijenjen za miješanje s elementarne chakre.

Osim samog broja tehnike na Kakashi je na raspolaganju, on ima veliko znanje, kao i vještine s, elementarne tehnike. On je pokazao majstorstvo njegova prirodna sklonost ka munja čakra, biti u mogućnosti koristiti nekoliko visokoj razini munja temeljene na tehnikama bez ruke pečata. Čak i Kakuzu, izuzetno iskusan član Akatsuki, odmah je prepoznala njegov neprijatelj biti "Kakashi na Sharingan" nakon što je vidio njegov snaga u munja tehnika. Uz mnogo pomoći od svojih Sharingan, on je mastered više elemenata, iako je još mlad, koji je u mogućnosti koristiti zajedno za različite kombinirani napada ili strategije. Pojedinačno, on je u mogućnosti izvesti zemlju-based tehnike s velikim detaljima na njihov oblik, [6] i je u mogućnosti izvesti na bazi vode, bez tehnike postojeći izvor vode u blizini. [7] On je također bio prikazan (u animiranoj seriji) pomoću vatre temeljene na tehnikama, a on je inače barem dovoljno znanja s vjetrom Otpustite tipku za pomoć vlak Naruto u njegovu korištenju.

Iako je mnogo duguje njegova repertoara svojim Sharingan, Kakashi je u stanju stvoriti vlastite tehnike, kao što je učinio s Chidori. Dok je snažan, Chidori ima dvije mane: iznos čakre to zahtijeva i brzinu kojom korisnik mora premjestiti. Ovi nedostaci zatraži Minato Namikaze zabraniti njegov učenik iz tehnikom nakon što je vidio u akciji. Nakon stjecanja Sharingan, tunel efekt sada može biti izrađen oko, jer on sada može vidjeti svojim protivnicima jasno. On je kasnije oplemenjuje Chidori u daleko jači od munje Cutter i razvija nekoliko novih munje tehnika.

Kakashi je većina razlikovanju mogućnost je njegov Sharingan, dar od svog pokojnog prijatelja Obito Uchiha, jer mu omogućava da kopirate bilo koju tehniku koristi protiv njega, vidjeti kroz bilo obmana, dati hipnotičke sugestije, izvoditi genjutsu, i predvidjeti njegov protivnik pokrete. Nedostatak njegov Sharingan je da je, jer je Kakashi nije Uchiha krv i ne imati ispravne genetike, njegovo tijelo ne može u potpunosti prilagoditi ga, stoga mu je koštalo više chakre no što bi Uchiha. Zajedno s činjenicom da on ne može isključiti (i tako mora držati pokriven kada ga ne koristite), on brzo troši svoje čakre u borbi. Zbog toga, Kakashi se samo oslanja na to kad se osjeća da je apsolutna nužnost. Unatoč njegovoj hendikep s Sharingan, on je vrlo vješt u koji ga koristi. Čak i Itachi Uchiha, pravi nasljednik i majstor Sharingan, priznao Kakashi's superior stručnosti s Sharingan u odnosu na većinu pravi Sharingan wielders.

Kakashi nekako je uspio poboljšati svoj Sharingan s vremenom. Kada je prvi put dobio Sharingan je imala samo dva Tomoe, ali u početku serije on je napredovao do tri. Osim toga, dio II, Kakashi izgleda da su proširili količinu vremena on može izdržati koristeći Sharingan, kao što je on vidio koristeći ga za naizgled dan, a testiranja Naruto i Sakura.


Tijekom timeskip, Kakashi dodatno popravio svoj Sharingan razvijajući svoje Mangekyō Sharingan kroz tajno sredstvo. Nadalje, on je mastered Njegova jedina poznata Mangekyō tehnika zove Kamui. Ovaj jutsu ima sposobnost da manipuliraju prostorom, i bio je prikazan biti u mogućnosti sisati ciljeva ili čak i otkinuti dijelovi cilj te ih baciti u drugu dimenziju. Kada se koristi protiv Deidara, istaknuo je Kakashi je dōjutsu biti Itachi je kalibar koji je sramotno za svoje junaštvo s Mangekyō tehnikama. Međutim, ova tehnika koristi toliko čakra da on mora biti hospitaliziran za tjedan dana nakon koristeći ga tri puta u jednom danu. Iako on nikada nije pokazao znakove pogoršanja u njegovim očima od korištenja njegova Mangekyō oka (kao Madara, Itachi i Sasuke su), Kakashi je znanje o nuspojavama njihovih ponovio koristiti.

Unatoč Kakashi spomenuti da je još da ga gospodar, kao što je prikazano iz njegova poteškoća u koristeći ga protiv Deidara, njegova vještina s Kamui kasnije je dovoljno velik za vrijeme invazije na bol Arc točno sisati malo prebrze vožnje ciljeve bez utjecaja na bilo što drugo, kao i vidjeti kada on koristi da zaustavi prebrzu vožnju noktiju bacio Bol na bliski domet i rakete pucao na Chōji Akimichi po asura put. Kasnije, u svom kratkom borbi sa Sasuke Uchiha, opet koristi Kamui da se zaustavi strelicu u njega pucao od Sasuke-a završen Susano, koji je komentirao da on ne bi bio u mogućnosti da izvrdati bez njega korištenja.

Osim vlastite tehnike, Kakashi također pokazuje znanje o drugim Mangekyō Sharingan temeljene na tehnikama, kao što je prepoznao i Tsukuyomi Amaterasu koristi Itachi, a Susano koriste Sasukea.

Databook Ninjutsu Taijutsu Genjutsu Intelligence Snaga Brzina Stamina Hand pečata Ukupno
Prvo 5 4 4 4,5 3,5 4 3 5 33
Drugi 5 4,5 4 5 3,5 4,5 3 5 34,5
Treći 5 4,5 4 5 3,5 4,5 3 5 34,5

Iako se kasnije zarada status Jōnin-sensei, Kakashi je razvio reputaciju diljem akademije za to što je izuzetno visoke standarde na koji će trenirati, a ne svakog potencijalnog Genin timu koji je uzeo Survival Training Ispit je proctored. Kada je dobio sljedeći potencijalni Tim 7 - koji se sastojao od Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Sakura i Haruno - on im je dao zvono test, koji zahtijeva da su tri od njih dobiti jedan od dva zvona da je drži na svoju struku. Oni su radili neovisno pokušati uzeti zvono, ne želi raditi zajedno jer je jedan od njih ne bi mogli imati zvono.

Svaki od mladih nindža iskušati svoju metode za dobivanje zvono, samo za Kakashi lako da ih poraz. Nakon što je Tim 7 nije njihov test, Kakashi je brzo izraziti kako je bio nezadovoljan svojom igrom. Nakon omalovažavanja svakog od njihovih nastupa, otkrio je pravi cilj ovog testa: timski rad. Nakon objašnjavajući važnost timskog rada i gledajući kako se stidi su bili na njihovu izvedbu, Kakashi je odlučio dati Tim 7 još jednu priliku da djeluju kao tim, a oni neka uzmu pauzu za ručak. Međutim, Naruto, ranije što je pokušao ukrasti njihove ručkove, je zabranjeno jesti. Odluka da će trebati Naruto u vrhunskoj formi, ako su raditi zajedno, Sasuke i Sakura dao mu hrane anyway. Kakashi svjedočio ovaj čin i odmah ih suočeni, feigning bijes koji su ga poslušao, prije nego što ih prolazi. Novoformirane team je objasnio da im je potrebno raditi kao tim prije nego bilo što drugo. Potom ih je čestitao na tome što je prvi tim koji prolazi ispod njega nakon pokazujući pravi cilj testa: timski rad i privrženost Vaše suigrači.

To je kasnije otkrila da Kakashi je bio izabran posebno biti vođa tima 7 zbog Naruto i Sasuke. Kakashi je dužnost uz trening tim je također da bi devet repom Demon Fox u Naruto sadržane, i da bi Sasuke od hodanja dolje tamno put, jer su imali sličnih osobina koji će omogućiti da bolje Kakashi ga razumiju.

Nakon završenog broja lako D-rang misije, Tim 7, na Naruto inzistiranje, bila dodijeljena nešto teže C-rang zadatak sprovođenju mosta-graditelj Tazuna u Zemlju valova. Oni su napali na putu prema Demon Brothers. Nakon što je Kakashi lako ih je pobijedio, on je shvatio da je bilo više misija od jednostavne pratnje, a uvjeren Tazuna reći im istinu, da je Zemlja Valovi bio pod tiranijom Gata. Tazuna se nadao da će sagraditi most koji bi bez zemlje, te je time zaradio Gato-a atentata. Iako je misija bila daleko opasnije nego što su prvotno dodijeljena (rang-, B-rang jōnin poteškoća), Tim 7 dogovoreno da djeluje kao njegov tjelohranitelj do mosta je bila potpuna.

Po dolasku u zemlji valova, Tim 7 je napao Zabuza Momochi, još jedan od Gato je najmi ubojica. Zabuza je vrhunskog iskustva s vodom temeljene na tehnikama, u kombinaciji s Kakashi je fokus na zaštiti njegovih suigrača, dopustio mu je da uhvati Kakashi off straže, što je rezultiralo u hvatanje Zabuza Kakashi s vodom zatvora. Kakashi izjasnio sa svojim učenicima je pobjeći s Tazuna, ali su umjesto toga izabrao da rade zajedno, a uspjela ga besplatno. Koristeći svoj Sharingan, Kakashi je bio u mogućnosti to okret plima protiv Zabuza. Prije Kakashi mogao zemljište ubojstvo puhati, Dječak po imenu Haku zgazi u, i pojavio se ubiti Zabuza prvi. On je tada uzeo Zabuza tijelo daleko, tvrdeći da je on Kirigakure lovac-Nin, te će raspolagati njime, nakon čega Kakashi srušio od iscrpljenosti zbog overuse njegov Sharingan.

Bojeći se da bi mogli imati Haku Zabuza lažirao smrt kako bi ga spasio, Kakashi obučeni Tim 7 da se dobije bolju kontrolu chakre dok iskupljuje. U tjedan dana, oni su savladali obuku, i tako nastavio svoju dužnost tjelohranitelja. Na most su suočavaju Zabuza i Haku, potvrđujući Kakashi sumnje. Dok Haku se bave Naruto i Sasuke, Kakashi se borio Zabuza.

Nakon što je naučio iz poraza, Zabuza oslanjali na doušnik napada tijekom bitke kroz njegove skrivene Mist Tehnika ga očuvati od pada plijen na Kakashi's Sharingan. U odgovoru, Kakashi pozvan njegov ninken podzemne pronaći i prikovati Zabuza, čineći ga jednostavno ciljati za svoje Munja Cutter. Prije nego što je mogao ubiti Zabuza, Kakashi je još jednom prekinula Haku, koji se koristi kao ljudski štit i uzeo puhati namijenjen Zabuza, tako što su ubijeni u tom procesu.

Ipak su odlučili pobjeđivati, Zabuza neumoljivo napao Kakashi, ali bitka okrenuo potpuno u Kakashi korist, lako outmaneuvering Zabuza. Gato i ostatak njegove henchmen kasnije pokazalo da imaju Zabuza zbrinuti kao posljedica njegova neuspjeha, samo za Zabuza ubiti Gata. Dok Kakashi svjedoci događaja, Gato je henchmen zauzvrat ubili Zabuza. U odgovoru, Kakashi koristi svoje višestruke Shadow Clone Technique to panika daleko razbojnika. Kao Zabuza umro, on je pitao Kakashi dovesti svoje tijelo pored Haku-a prije nego što je preminuo. Kakashi im pokopani jedni pored drugih prije povratka u Konoha-u Tim 7.

Osjećaj njegovi učenici bili spremni, Kakashi je stupio Tim 7 na Chunin ispitima, unatoč nekim početnim neodobravanje iz drugih elitnih ninja. Nakon što je Sasuke je branded s Proklet Pečat Nebo Orochimaru tijekom ispita u drugoj fazi, Kakashi ga je uzeo na sebe da se bave prokleo pečat. Nije moguće ukloniti ga, on je umjesto toga koristi Zlo zapečaćenoj metoda pokušati spriječiti njegovo korištenje. Nakon preliminarne utakmice, Kakashi je odlučio osobno trenirati Sasuke za mjesec dana nakon što je shvatio koliko je Orochimaru željeni Sasuke od svojih podređenih Kabuto Yakushi pokušavajući mu oteti. Kakashi je pokušao ojačati Sasuke's self-vrijedi i vrijednost za svoje prijatelje koje on nastavi kako koristiti Chidori kao odvraćanje protiv prokleo pečat. Kao što je trening također uključeni taijutsu trening kopiran iz Rock Lee boljem stanju Sasukea tijelo za Chidori, Kakashi izvodi kasno u isporuci Sasuke njegovu završnom krugu utakmicu.

Kada Sunagakure i Otogakure invazija na Konoha počela tijekom Sasukea utakmicu, Kakashi objavio genjutsu zajedno s Might Guy i Sakura, i pomogao otjerati napadača zajedno s Guy. Oni su završili s nekoliko natjecanja kako bi vidjeli tko bi mogao pobijediti najviše Suna i Oto-Nin, iako Guy obično osvojio. Kada je primijetio da je Sasuke ide nakon Gaara, Kakashi poslao Naruto, Sakura, Shikamaru Nara, a Pakkun da ga zaustavi i vrati ga.

Ubrzo nakon invazije bio je spriječen, Itachi Uchiha, Sasuke je stariji brat, i Kisame Hoshigaki Akatsuki infiltrirali u selo. Asuma Sarutobi i Kurenai Yūhi pokušao da uhvati dva, ali su gotovo ubijeni, što Kakashi intervenirati. Iako je Kakashi je bio u mogućnosti to držati svoj protiv Itachi za kratko vrijeme, Kakashi je žrtva Itachi je Tsukuyomi. Ozbiljno oslabljena tehnikom, Kakashi je potvrdio da Itachi i Kisame su nakon Naruto i devet repova prije urušavanja. Sa Kakashi znanja o njima, Itachi je naredio Kisame oteti Kakashi. Srećom, Guy stigao upravo na vrijeme za vožnju Akatsuki članovi off.

Kakashi je ostao u komi nakon što se dogodilo, i nije bio oživljen do Tsunade se vratila u selo. Odmah nakon oporavka, on je bio poslan na novu misiju.

Prije postavljanja na njegovu misiju, Kakashi zaustavlja borbu između Sasukea i Naruta. Učenje da je u njegovoj odsutnosti Sasuke počeo povratak na njegova opsesija za moći i osvetom, Kakashi predavanja Sasuke o zlorabi Chidori, ističući da je osmišljen kako bi zaštitili prijatelja, a ne ih napadati. On potiče Sasuke na mjesto veće važnosti na prijateljstvima nego na osvetu, a zatim ostavlja da njegova riječ u sudoper, nesvjestan da je Sasuke je dobio malo vremena da prihvati te riječi zahvaljujući Orochimaru's Sound Four.

Kada Kakashi vratio iz misija, je saznao da Sasuke je prebjegao to Orochimaru, te da odjeljenje Genin, na čelu s Shikamaru je sve što je poslao da ga dohvatiti. Ignoriranje činjenica da je nove misije, Kakashi požurio se da trag dolje Sasuke i pronalaženje momčadi. Koristeći svoje ninken, Kakashi je bio u mogućnosti da biste pronašli poražen Naruto, Sasuke nakon što se već s lijeve strane. Nije moguće nastaviti Sasuke zbog svježeg oborina i zbog Naruto's trenutnog stanja, Naruto Kakashi uzeo natrag na selo da se oporavi, žalosna da nije uspio pomoći svojim učenicima.

Kakashi i dalje biti poslan na misiju u anime punila lukovi, ostavivši ga s vrlo malo nastupa. On se vratio iz misije u vrijeme preoteti neke od zatvorenika koji je pobjegao iz zatvora kad Mizuki vodio izbiti. Kasnije je bio poslan da vam pomogne u incident Proklet bio ratnik u zemlji ptica. Iako nije službeno njegove misije, i stići puno kasnije, shvatio Kakashi situacija nije bila tako se činilo, i na kraju preuzeo zapovjedništvo nad tim, tako odluči istražiti. To je dovelo do Kakashi u borbi s Hōki sluškinja, nagare i Hokushin, kojega je pobijedio s relativnom lakoćom.

U finalu punila luka, Kakashi poslan je špijun na Takumi selo kada glasine o ustanak postignut Konoha. Tamo, otkrio je cijelo selo napušteno, a leševi nestalih. Kasnije se pojavio krajem luka, gdje je bio poslan kao dio pojačanja, zajedno s Jiraiya, kako bi pomogao Naruto i ostatak Genin u pomaganju Sunagakure, samo da otkrijete da Naruto ekipa već uspješno završio svoje misije. Na kraju Dijela I, Naruto i Sakura počeo trening pod Jiraiya i Tsunade, odnosno, ostavljajući Kakashi slobodno mogao trenirati.

Sa Tim 7 učinkovito otopiti, Kakashi je proveo dvije i pol godine dodatno ojačati i rafiniranja njegove sposobnosti da se pripreme za borbu s Akatsuki neizbježan. Nakon što je Naruto je povratak na selo, Kakashi je dao, po Naruto, najnovije izdanje na Icha Icha-serije. Kasnije, Kakashi je Naruto i Sakura uzeti drugi zvono test, sa stvarnim ciljem da se zapravo hvatanje zvona, da vidim koliko oni bi poboljšala. Kad su bili u mogućnosti doći dovoljno blizu da Kakashi svakom uzeti zvono zbog Kakashi vlastite vještine, Naruto i Sakura pribjegao pokušava pokvariti parceli od najnovijih Icha-Icha roman, bacanje Kakashi off straže i dopuštajući im da se zvona.

Kada je riječ dosegla Konoha da Gaara je bio otet od strane Akatsuki, Tim Kakashi poslan je da spasi Gaara. Po dolasku u Sunagakure su teamed s Chiyo prije sljedeće Akatsuki-a trag. Uz put, oni su naišli Itachi. Kakashi je bio u mogućnosti boriti se na osnovi čak u ovoj bitci, ali je istaknuo da je Itachi nastup nije bio ono što je posljednji put su se upoznali. Uz dobro tempirana manevar, Kakashi je uspio prevariti i obuzdati Itachi, dajući Naruto otvaranje potreban da bi se završiti borbu sa svojom Velikom Ball Rasengan. Nakon toga su otkrili da je Itachi je samo lookalike. Oni su tada sastao se s Tim Guy, koji je poslan kao back-up za Team Kakashi, izvan Akatsuki jazbinu. Budući da je barijere nad ulazom, Tim Guy je poduzeti niz barijera. To je omogućilo Team Kakashi da se infiltriraju u brlog, gdje su pronašli Sasori, Deidara i Gaara.
Kakashi koristi Kamui na Deidara u pokušaju ukloniti glavu.


Deidara je letio off s Gaara tijela, s Naruto i Kakashi u potrazi, ostavljajući Sasori da Sakura i Chiyo. Dok provodi Deidara, Kakashi je pokušao iskoristiti svoje nove Mangekyō Sharingan i njegova sposobnost u Kamui brisati svoje glave, ali njegov cilj je bio siromašan i on je bio samo u mogućnosti odvojiti ruku. Ipak, Naruto je bio u mogućnosti to popravljanje Gaara. Uz Naruto uspješan, Deidara pokušao iskoristiti samoubojstvo bombardiranja Clone pobjeći. Kakashi koristi Kamui opet da biste dobili osloboditi od eksplozije, spremanje Team Guy, koji je bio u blizini. Chiyo daje svoj život za oživljavanjem Gaara i vrate kući. Budući da je koristio Kamui previše, Guy zatraži da nose Kakashi na leđima, na gađenje ostatka dvije ekipe osim Lee, koji čak i vozio kući s Guy. Nakon toga Kakashi je lijevo krevet-voziti za tjedan dana.

Dok se oporavljao, Tim Kakashi, Yamato na čelu, odlazi na misiju da pokuša pronaći i Sasukea. Kad su se vratili iz misija nije uspjela, Kakashi nudi da pomogne Naruto stvoriti novu tehniku kako bi ga bolje pripremljeni za svoj sljedeći susret s Sasukea. Korištenje više Shadow Clone Technique, Naruto može smanjiti količinu vremena potrebnog za vlak i majstor novu tehniku koja bi potencijalno Naruto nadmašiti (u način govorenja) Kakashi sebe.

Kakashi je trening za Naruto otkriveno je da Naruto naučiti ovladati svojim prirodnim elementom chakre (koji se ispostavilo da se vjetar) te ga kombinirati s Rasengan, stvoriti konačan jutsu da ni Kakashi ili Četvrti Hokage mogao dovršiti. Nakon što je čuo da Asuma Sarutobi je poginuo u borbi s Akatsuki, Kakashi je odlučio dovesti tim 10 u njemu osvetnički, kao što je Naruto je već napredni u svoj trening izvan trebaju Kakashi's pomoći. Napustio Yamato zadužen za nadzor Naruto je trening, te je Shikamaru raditi s njim na plan napada.

Kad su nalazi Akatsuki članovi Hidan i Kakuzu, Shikamaru omesti dva, dajući Kakashi priliku da hit s Kakuzu Munja rezača. Iako uspješna, ispostavilo se da je Kakuzu je ukupno pet srca, od kojih je jedan (Zemlja srce) Kakashi je već uništeno. Shvativši da Akatsuki duo je naizgled nezaustavljiv kad su zajedno, tim je odlučio da ih odvojeno, s Kakashi predao kapsulu ispunjen s Kakuzu-a krv Shikamaru i drugi vodeći Hidan daleko. Kakashi kasnije jedva pobjegao Kakuzu je protunapad, kada je Hidan nehotice uništio njegov partner's munje srce s njegovim prokletstvom tehnika.

Dok Hidan je pao na Shikamaru, Kakuzu namijenjen na uzimanje Kakashi-a i ostalih članova tima 10 srcima zamijeniti one koje je izgubio, sa tri srca preostali netaknuti. U čas, Naruto i ostatak Tima Kakashi je došao u pomoć. Koristeći svoj novi vjetar Izdanje: Rasenshuriken, Naruto je bio u mogućnosti to ispucati Kakuzu je vatra i vjetar srca, Kakuzu ostavljajući poražen. To je Kakashi priliku da konačno završiti Akatsuki član off s drugom Munja Cutter. Kao što je Kakuzu se pitali kako je mogao biti poražen od strane voli od njih, Kakashi mu je rekao prije nego što ga ubije kako nove generacije uvijek će nadmašiti postojeći.

U animiranoj seriji, nakon što je saznao gdje je Konoha Orochimaru je, Kakashi je bio dodijeljen dovesti Team 8 u praćenju dolje Orochimaru i potencijalno Sasukea. Oni su bili u mogućnosti pronaći jednog od svojih baza, ali to je bio uništen po dolasku da biste dobili osloboditi od bilo kakve dokaze. Oni su odlučili tražiti preživjele, i na taj način, našao broj zatvorenika zarobljeni u kristalima. Zbunjeni toga, Kakashi nije bio u mogućnosti pravilno istražiti, otkrivajući da je tim bio je špijunirao.

Kakashi i njegov tim kasnije našli napadnuti od Orochimaru sluškinja, a zarobljeni Guren je kristalno labirint. Dok je u početku u nepovoljan položaj, Team Yamato stigao na vrijeme da ih besplatno iz labirinta. Dvije momčadi tada progonio Guren i njezin muškaraca jezero gdje su otkrili da su tri kraka Giant Turtle je smješten negdje u sredini. Kasnije, kada Kakashi saznaje od Naruto da Guren bio popraćen sa dječaka po imenu Yūkimaru, Kakashi zaključiti da dijete mora imati važnu ulogu u Orochimaru planove za tri repa.

Nakon dobivanja backup iz Konoha-u, Kakashi usmjerena svoje napore na potpisivanju zvijer i popravljanje Yūkimaru. Nakon Guren i njezin ljudi prekinula brtvljenje, Tri-repovima otišao na divljanje, i jeli i Naruto i Guren cjelini. Uz pomoć od Yūkimaru, Kakashi i njegov tim su mogli slobodno Naruto i Guren od tri repa. Kakashi odmah je njegova momčad ponovno brtvljenje proces, ali je opet zaustavljen Guren-ovih snaga, koji su bili poboljšani sa prokleti pečata, što ih više zastrašujući protivnika. Dok je Konoha-Nin mogli raspolagati njima, Yūkimaru svjedoci Guren je naizgled smrti izazvane njegovoj moći da se izbacivati u punoj snazi, uzrokujući Tri-Tails to break free od pečata i povlačenje natrag podmorja.

Kasnije, Kakashi tim je naređeno da se vrate u selo formulirati novi plan za suočavanje s tri repa. Tijekom noći pred tim vratio, Yūkimaru lijevo nakon što su tretirane od strane Shizune. Iako svjestan Yūkimaru odlaska, Kakashi odlučio ne prestati ili nastaviti ga, vjerujući da Yūkimaru više nije u opasnosti ili opasnosti za njih.

Kada je riječ o Orochimaru's poraza u rukama Sasukea, postignut Konoha-u, Kakashi je pokušao učiniti još jedan pokušaj preuzimanja Sasukea. On je okupio članove Tima Kakashi i Team 8 (minus Kurenai) u osam Man Squad, i postaviti vanjska strana da biste pronašli ili Sasuke ili njegov brat, Itachi. Kiba i Naruto su se s vremenom moći naći Sasuke je mjesto, a ekipa je dao potjere, samo da bude zaustavljen Tobi. Njihovi napori za napad Tobi sve pokazao uzaludnim, jer Tobi jedinstvene teleporting tehnika. To nije bio do Zetsu izvijestio da Tobi da je Sasuke ubio Itachi da su oni bili u stanju nastaviti svoje potjere. Prije Tobi nestao, Kakashi primijetio, da mu šok, Sharingan na Tobi. Unatoč tim je žurno, Tobi je dobio na Sasukea prvi i, nakon što je izgubio trag, bili su prisiljeni da se vrate kući.

U animiranoj seriji, dok se vraća u selo, Katsuyu se pojavljuje s porukom iz Tsunade. Tim je naredio da se pomogne Tsuchigumo klan u zaštiti svojih zabranjeno jutsu od neprijatelja ninjas. Kakashi Yamato stavlja u zadužen za misije, a on se vraća u selo za više informacija.

Kada Akatsuki vođa, Pain, napao Konoha-u potrazi za Naruto, Kakashi suočen Bol je Deva put, nakon što je shvatio da je početni napad je diverzija. Spasio Iruka Umino od sigurne smrti, ali je brzo pretiha u odnosu na Deva Put gravitacijskom-manipulacije tehnike, odbija sve Kakashi napada. Kada asura put stigao da pomogne Deva Put, Kakashi je bio prisiljen na obrambeni dok je on dobio pojačanja iz Chōji i Chōza Akimichi. Nakon figuring out Deva Put ovlasti, Kakashi osmislio plan, i koristiti Chōji i Chōza pomoći da se dolje Deva put. Oni su gotovo uspjeli, no asura put sam koristi kao štit, omogućujući Deva Put do pulta, pobijedivši ih sve.

Vjerujući da ih sve da je mrtav, Deva Put lijevo. Kad je došao, Kakashi poslan Chōji reći Tsunade o Deva Put sposobnosti. No, kao Chōji lijeve strane, još uvijek aktivni asura Put pokrenuta projektil na njega. Unatoč znajući da je gotovo iz chakre, i vjerojatno će umrijeti ako on koristi Mangekyō Sharingan opet, Kakashi koristi Kamui raspolagati raketa i spasiti Chōji. Nakon što potroše posljednje njegove čakre, Kakashi je umro, a njegova duša je napustio svoje tijelo. On je uzdisao o tome kako on nije uspio zaštititi Rin i uskoro se našao u logorska vatra sa svojim preminulog oca, Sakumo, kojima on govori svoju životnu priču, na zahtjev od svog oca.

Tijekom Bol uništenje Konoha-u, Kakashi tijelo je zaštićena od Katsuyu je podjela. Nakon završetka prebrojavanje svog života, on je izjavio da je on konačno shvatio zašto je njegov otac odlučio spasiti svoje prijatelje i sad je ponosna na njega za to. Njihov razgovor bio je zaustavljen kada je zraka svjetlosti beamed dolje na Kakashi, kao rezultat Nagato je samsari u nebeski život Tehnika. Prije gledajući njegov sin otići, Sakumo zahvalio Kakashi, i izjavio da će sada biti u mogućnosti da se pridruži njegovoj supruzi. Kakashi onda probudio u Konoha bojištu, s Chōji šokiran. Kao što je Kakashi pitali što se dogodilo, Katsuyu podjela objasnio da mu je niz događaja koji su se dogodile. Nakon invazije došao kraj, Kakashi preuzeta Naruto i doveo ga natrag u masivnim doček na Konoha. Tamo je pohvalio Naruto na kraju postizanje svoj cilj da bude prihvaćen i cijenjen u cijelom selu.

Kada je vijest dostigne Konoha-u Sasukea akcije u zemlji munje, Naruto Kakashi pita i Yamato da ga odvede u Land of Iron tako da on može zatražiti Četvrti Raikage oprostiti Sasukea. Prije odlaska, Kakashi pita Sai zadržati njihova odlaska iz tajna Danzō, djelujući Hokage dok Tsunade je u komi. Oni su pronašli Raikage, ali Naruto nije u mogućnosti da ga uvjeriti. Tijekom svog boravka u motelu u Land of Iron, Madara Uchiha suočava Naruto. Nakon što ga očekuje, Kakashi i Yamato ga napada. Poznavanje napadi neće imati nikakvog utjecaja, Madara im govori o Sasuke's motivacije, Mudrac od šest staza, Uchiha klana, i istinu Itachi. Kakashi zatim pita što Madara vlastite pobude, ali prima samo odgovor "da bude cjelovita" prije nego što nestane Madara.

Sai i Sakura pratiti Naruto Land of Iron i Sakura Naruto kaže da ga ona voli. Kakashi sumnja da to nije pravi razlog su došli, što je potvrdio jedan od VRI tinte klonova. Sakura, kao što je dogovoreno od strane drugih članova Konoha 11, će se ubiti prije nego što je Sasuke uključuje Konoha-u budućnosti ratu. Znajući da je ne odgovaraju za Sasukea, Kakashi priprema slijediti majku. U tom trenutku Gaara stigne. Gaara im govori o početku Četvrtog Velikog Shinobi svjetskog rata i Danzō akcije na summitu Kage. Gaara dodaje da drugi Kage bi radije ako Kakashi su Hokage. Kada Gaara listova, tinte klon vodiče Kakashi na Sakura.

Tinta klon raspršuje na putu, kada Sakura neutralizira stvarne Sai. Kakashi joj pronalazi u vrijeme da se zaustavi ubijanje Sasukea iz nje i kaže joj da, kako Sasuke je učitelj, on će biti jedan da ga ubiju. Kakashi čini jedan posljednji pokušaj izvući Sasuke daleko od života osvete, ali dobiva napad od Sasuke-a Susano u odgovoru. Kakashi je prisiljen koristiti Kamui preusmjeriti napad, što ga ostavlja u stanju zaštititi Sakura, kada je ponovno pridružuje borbi. Naruto stigne na vrijeme da spasi nju i, i sa Sasuke oči na rubu sljepoće, Kakashi pokušava mu svršiti. Naruto Kakashi staje kako bi se razgovarati s Sasukea, koji su oko gloats vlasništvo ubio Danzō. Madara i Zetsu uskoro stići i Kakashi, Naruto, na zahtjev, omogućava im da odu sa Sasuke-bez incidenata. Kakashi pokušava izvaditi Madara s Kamui, ali Madara mu govori da tehnika neće raditi na njemu. Madara daleko teleports uzimanje Sasukea i Zetsu lišće zatim kao dobro. Kakashi prikuplja Karin, vjerujući da ona može imati korisne informacije, te oživljava Sai i Sakura je drugi pratitelji prije odlaska kući.

Povratak u Konoha-u, Kakashi govori Koharu Utatane i Homura Mitokado o svemu što je došlo. Iako nerado postati Hokage, on se slaže i prati ih na sastanak s vatre Daimyo. Prije nego što on može biti imenovan, vijesti im doseže od Tsunade buđenja, završava postupak. Kasnije, dok je Tsunade se oporavlja, Kakashi govori s njom i hvala joj za buđenje u vremenu, ističući kako on nije "izrezati" za poziciju Hokage. Kasnije se pokazalo da je napravio general Trećeg Odjel savezničkih snaga Shinobi.

Tim 7 je dobio narudžbe za-rank misiju pratnje poznatih glumica, Yukie Fujikaze, do Land of Snow. Po dolasku u Zemlji Snijega, oni su napala trojica Yuki nindža Kakashi se borio godina kada je još bio u ANBU. On je tada bio otkrila da je zapravo Yukie Koyuki Kazahana, pravi nasljednik kao daimyo u zemlju od snijega, koji je Kakashi spasio godina od svog ujaka podmukli, Dotō. Kakashi koristi svoj Sharingan kopirati neke od svojih leda-based tehnikom pobjeći.

Shvativši što Dotō je poslije, Kakashi je kristal prebacio Koyuki ogrlica s lažnim jedan, u pokušaju da ga zaustavi. Kada Koyuki je otet, Kakashi, zajedno sa svojim timom (minus Naruto), montirana pokušaja spašavanja. Ubrzo nakon što je Kakashi vratio Koyuki je ogrlicu s njom, Dotō zarobljeni njegova nećakinja, zajedno s ogrlicom.

Kakashi je kasnije presreće Nadare Rōga. Poznavajući njegov protivnik imao visoku zaštitu od ninjutsu i genjutsu, zahvaljujući njegovim oružje, Kakashi se oslanjali na njegov taijutsu i porazio ga, sa svojim Prednji Lotus. Nakon Dotō je poražen i Koyuki preuzeo svoju ulogu daimyo, Kakashi je naučio svoju radost da Koyuki će se igrati glavnu ulogu u novom "Icha Icha-" film.

Kakashi je bio poslan na misiju u pratnji princa Michiru zemlje Mjeseca, a njegov sin, Hikaru, povratak kući. Bio je pridružio njegov tim (plus Rock Lee). Po dolasku, on je otkrio da je Land of the Moon je preuzeo jedan od kraljevih savjetnika, Shabadaba, uz pomoć tri Lutajući Ninja. Nakon uzimajući pomoć od kraljevske straže, koji su i dalje vjerni kralju, Kakashi koristi zemlju tehnika za pomoć u bijegu.

Kasnije, s kojima se suočavaju off protiv Kakashi vođa skitnica ninja, Ishidate, ali nije uspio držati korak sa svojim protivnikom, zahvaljujući pogođeni posebno plina, i na kraju da mu lijeva ruka okamenjena u kamen. To neka skitnica ninje hvatanje Michiru. Nakon što je njegova ruka je bio izliječen od Sakura, Kakashi pridružio cirkusu kao diverzija, a nakon što je njegov tim ulaze u dvorac spasiti Michiru. Potom je iskoristio svoj Sharingan i vode jutsu kako bi neprijatelja okupirana. Na kraju, Kakashi overused njegov Sharingan, i bio je prisiljen da se u bolnicu za nekoliko dana, čime će njegova momčad imati odmor u Land of the Moon.

Kakashi je imao samo nekoliko cameo ulogama u Naruto Shippuden Movie. Kada je riječ dosegla Konoha da legendarni demona, Mōryō, bio objavljen, te je započeo svoju potragu za kontrolu svijetu, Kakashi je poslan kao jedan od vodećih ninja montirati protunapad na Mōryō napadu kamenih ratnika. To je samo da boks za vrijeme dok je Naruto, Sakura, Lee, Neji i Hyūga pratnjom Svećenica Shion, koji je imao moć da reseal Mōryō. Pred kraj filma, Kakashi pojavio sa Shikamaru Nara, Might Guy i Temari za podršku Naruto i Shion u zaustavljanju Mōryō. Evo, Kakashi koristi svoje munje Cutter uništiti nekoliko kamenih ratnika. Na kraju filma, Kakashi je šokiran Shion prijedlog za Naruto otac djeteta, što Naruto nesvjesno pristao.

Kada je sramotno Ninje Land of the Sky napao Konoha-u, Kakashi je bio jedan od ninja koji su se borili kako bi zaštitili građane, a fended od napada. Kasnije, Kakashi je bio stavljen na tim Shikamaru, Sai i Shino Aburame uzeti dolje neprijatelj brod flote. Nakon što je razrada plana sa Shikamaru, tim je u mogućnosti ostvariti svoje poslanje. Nakon što je Naruto bio u mogućnosti da zaustavi Shinnō i uništiti njegov Mothership, Kakashi svjedočio je olovni visak, i samo komentirao da Naruto je kao hiperaktivna kao i uvijek.

Kada je riječ koja sve velike Ninja naroda, ali Konoha su vlasništvo njihovih wielders kekkai genkai oteti, Kakashi i njegov tim su poslani na ispitivanje, nakon trag najnovijih oteti čovjek na planinski lanac u Shumisen. Po dolasku, oni su napadnuti čudnim životinjama koje ozlijediti Naruto i Sai. Nakon što je staza ide hladno, Kakashi ekipa je prisiljena da se vrati na selo. Kasnije, vucibatina ninje Konoha-u pod nazivom Hiruko pojavio i najavljuje svijetu preko tehniku da je on odgovoran za uzimanje kekkei genkai wielders i asimilirali svoje snage sa svojim Chimere Tehnika za početak Četvrtog Velikog Ninja rata. Kakashi, koji se sastao Hiruko deset godina prije, nakon dobivanja Obito je Sharingan te je branded s um-kontroli tehnika u želji da dobiju Sharingan, shvaća da Hiruko nije zapravo stekao kontrolu nad kekkei genkai je ukrao i mora zahtijevati određenim uvjetima ih dobiti ili on ne bi čekao deset godina da ide nakon Kakashi. Nakon teoretiziranja da pomrčina sunca je bio jedan od uvjeta, Kakashi odlučuje suočiti Hiruko. On također traži od Tsunade izvesti jutsu na njega. Kasnije, nakon posjete Obito grob opet, Hiruko je jutsu stupa na snagu Kakashi, čineći ga napustiti selo.

Kasnije je otkrila je da Kakashi namjerno neka se to dogodi, kao što je Tsunade je implantat pečat na njega da će aktivirati njegovu Mangekyō Sharingan Kakashi jednom Hiruko asimilirani. Odbijanje da se neka Kakashi žrtvovati, Naruto Kakashi je otišao nakon što je i uspio da ga spasi. To, nažalost, dopušteno Hiruko drugu priliku da asimilira Kakashi i njegov Sharingan prije pomrčine završila. Zajedno Kakashi i Naruto borili Hiruko i pronašao otvor za Naruto da se oslobodite svoju Wind Release: Rasenshuriken za poraz Hiruko. Kao Hiruko počeo umrijeti od njegove ozljede, Kakashi je otišao k njemu. Hiruko pita kako je mogao imati uspio. Kakashi kaže da je to zato što je odabrao samoću preko drugovi. Shvativši da Kakashi je napravio istu pogrešku u pokušaju da se žrtvovati, Kakashi se prisjeća kako Obito jednom pokazao mu put i bio je zahvalan za Naruto ga zaustavljanja. Film završava s Kakashi misli vratiti na svoju prošlost, kada Obito su mu govorili o odbijajući napustiti drug i on smiješi Naruto Govoreći o sličnosti između ta dva. Naruto se, međutim, dobiva krivi dojam, pogrešno vjerujući da Kakashi je homoseksualac i stvaranje proći na njega, koji je komentirao na od ostatka grupe sadašnjosti. Kakashi užurbano to opovrgava i progoni nakon bijega Naruto, pokušavajući objasniti što on znači.

Mladi Kakashi je obilježavanje zajedno sa Minato Namikaze, Shibi Aburame i Chōza Akimichi u njihovom nastojanju da intervenira u sukobima javlja u mjestu poznatom kao Rouran. [10]
Video gamesEdit href = Uredi

* (Da njegovi učenici): "Ja sam Kakashi Hatake. Stvari mi se sviđa i stvari koje mrzim ... ja se ne osjećam kao da govori da je. Moji snovi za budućnost ... nikada nije stvarno mislio o tome. Što se tiče moje hobiji ... imam puno hobija. "
* (Da njegovi učenici) "U svijetu ninja, one koji krše pravila su bagra, to je istina, ali oni koji napuste svoje drugove su gori od šljam."
* (Za Sasuke) "Neću dopustiti da mi drugovi da umre. Ja ću vas zaštititi svoj život. Vjeruj mi."
* (Da njegovi učenici): "Oprostite što kasnim, bojim se izgubio na putu života".
* (Za Naruto) "Ja sam vam govorim ovo zato što to ne dobijete. Vi mislite da ste ga dobili, što nije isto što i stvarno uzimajući ga. Get it?"
* (Za Orochimaru) "Ja ne briga, ako ste jedan od legendarnih Sannin, veliki shinobi legendi, kunem se još jedan korak prema Sasukea i od nas će umrijeti ovdje!"
* (About Obito ime uklesane u Spomen Stone): "Ovo mjesto čini mi misliti o greškama sam napravio u prošlosti ... i ja sam napravio puno."
* (Gledajući kipovi Madara i Hashirama u dolini kraj) "Poput sudbini dva koji su osnovali selo Konoha ... Naruto i Sasuke ... vaše sudbine su poput njih."
* (Za Kakuzu) "Sljedeća generacija uvijek će nadmašiti prethodnu. To je jedna od nikada-kraj ciklusa u životu."
* (Za Naruto) "Vi ste postali kao jaki ... ako ne i jači od mene."
* (Do bola), "Ljudi iz ovog sela su drugačiji od prosječnog sela. Čak i ako to znači da umire, ne postoji ni jedan od nas, koji će rasprodati drug."
* (Za Sakumo) "Bez obzira na to što se dogodilo, što ste učinili najbolje što sam mogao shvatiti da je sada ... vas razbio pravila za sve naše sakes -. Ponosan sam na vas sada ..."
* (Za Sasuke) "Bez obzira koliko daleko Orochimaru pala, on ga još uvijek voli ... sad znam kako Trećeg Hokage osjetio."

View user profile

2normal Re: Kakashi Hatake on Tue 15 Jan 2013, 04:01

Brock Lesnar

avatar
Special Jounin

500/1000

500/1000

500/1000Propalica..Death and pain are just a small price to pay for the enjoyment of battle!

View user profile

3normal Re: Kakashi Hatake on Tue 15 Jan 2013, 04:01

NNW Game Master

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Član 'Brock Lesnar' je izvršio sledeću akciju : Roleplay opcija

'Forest snake' :

Rezultat :View user profile

4normal Re: Kakashi Hatake on Tue 15 Jan 2013, 08:53

500/1000

500/1000

500/1000Brock odlazi odavde ovo nije mesto gde mozes tako nesto da pises. Odlazi ili cu te ja oterati ..."In the ninja world, those who break the rules are scum, that's true, but those who abandon their friends are worse than scum."
View user profile

5normal Re: Kakashi Hatake on Tue 15 Jan 2013, 13:47

Brock Lesnar

avatar
Special Jounin

500/1000

500/1000

500/1000Svako ima pravo na svoje misljenje..A ja mislim da je Kakashi obicna propalica,koja nije ispunila svoje obecanje i da zasluzuje smrt.Death and pain are just a small price to pay for the enjoyment of battle!

View user profile

6normal Re: Kakashi Hatake on Tue 15 Jan 2013, 14:11

Sengoku Iori

avatar
Special Jounin

500/1000

500/1000

500/1000Ovo vam je inace off deo foruma,nema veze sa igrom tako da niko ne moze da se tera odavde :DDDBeing underestimated is worse than being dead!

Spoiler:
View user profile

7normal Re: Kakashi Hatake on Tue 15 Jan 2013, 20:26

Jumive

avatar
Jounin

500/1000

500/1000

500/1000Kakashi Hatake je super lik... Samo naruto je 1. Razz

View user profile

8normal Re: Kakashi Hatake on Fri 18 Jan 2013, 19:30

Brock Lesnar

avatar
Special Jounin

500/1000

500/1000

500/1000Ku**c je prvi..Prvi je Bee!!!Death and pain are just a small price to pay for the enjoyment of battle!

View user profile

9normal Re: Kakashi Hatake on Fri 18 Jan 2013, 19:33

Jumive

avatar
Jounin

500/1000

500/1000

500/1000Pa ja imam dosta ispred bee-a. Nije medju boljima kod mene.

View user profile

10normal Re: Kakashi Hatake on Sat 19 Jan 2013, 22:16

Brock Lesnar

avatar
Special Jounin

500/1000

500/1000

500/1000Pa kod tebe mozda nije,kod mene jeste..Death and pain are just a small price to pay for the enjoyment of battle!

View user profile

11normal Re: Kakashi Hatake on Sat 19 Jan 2013, 23:09

Toshiro Senju

avatar
Academy Student

500/1000

500/1000

500/1000Brock u tome se slazemo! Bee je znaci car.. Dobar je a i jak! Very Happy

View user profile

12normal Re: Kakashi Hatake on Sat 19 Jan 2013, 23:11

Milivoje

avatar
Jounin

500/1000

500/1000

500/1000I Kakashi je dobarView user profile

13normal Re: Kakashi Hatake on Sat 19 Jan 2013, 23:16

Jumive

avatar
Jounin

500/1000

500/1000

500/1000Bee jeste jak ali mi privlaci manje paznje od ostalih likova.

View user profile

14normal Re: Kakashi Hatake on Sun 20 Jan 2013, 02:26

Brock Lesnar

avatar
Special Jounin

500/1000

500/1000

500/1000Toshiro,jel shvatas zasto kacim klovnove? Very HappyDeath and pain are just a small price to pay for the enjoyment of battle!

View user profile

15normal Re: Kakashi Hatake on Sun 20 Jan 2013, 16:42

Jumive

avatar
Jounin

500/1000

500/1000

500/1000Mani se klovnova, opasni su. Very Happy

View user profile

16normal Re: Kakashi Hatake on Mon 21 Jan 2013, 02:32

Brock Lesnar

avatar
Special Jounin

500/1000

500/1000

500/1000Pa ti prestani da pises klovn umesto klon i ja cu da prestanem Very HappyDeath and pain are just a small price to pay for the enjoyment of battle!

View user profile

17normal Re: Kakashi Hatake on Thu 21 Mar 2013, 20:10

coaxz

avatar
Academy Student

500/1000

500/1000

500/1000Nemam nista protiv kiler bija,ali za takvu legendu i tako kompleksan lik kao sto je kakashi,bez koga bi ovaj anime bio mnogo siromasniji,reci bilo sta u negativnom smislu granici se sa ludilom,a ti Brock saznaj malo vise o njemu pre nego ga osudis...kakashi je kakashi-nemoras da volis,ali postuj to!!!


http://www.youtube.com/watch?v=k9sqHlkQ5r0
U svetu nindzi oni koji krse pravila su olosi,ali oni koji napuste svoje prijatelje onu su gori od olosa !

:Sashead:

View user profile

Sponsored content


500/1000

500/1000

500/1000View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 


Copyright © Naruto RPG - Ninja way forum 2010-2017 desinged and created by CONSAI DESING