Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum, naruto forum where you can be ninja, work on missions, fiht and everything elese. The real naruto rpg.


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1normal O tehnikama...procitajte... on Thu 20 Oct 2011, 19:49

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Svako selo ima svoje tehnike i treba da nastoji da te tehnike sacuva od drugih sela... Ima i tehnike koje su iste za svako selo i evo njihova lista.

Tehnike koje su iste za svako selo:
-Ninjutsu razno
-Taijutsu
-Genjutsu
-Summoning jutsu
-Medical ninjutsu
-Pupet ninjutsu
-Sensor ninjutsu
-Zabranjene tehnike

Ali postoje tehnike koje su u svakom selu drugacije i mogu se naci samo u odrecenom selu... A to su tehnike iz kategorije voda, vatra, zemlja, struja, vetar...

Selo lisca ima vatrene tehnike
Selo magle ima vodene tehnike
Selo peska ima vetar tehnike
Selo oblaka ima struja tehnike
Selo stene ima zemlja tehnike

Svai ninja u zavisnosti iz kojeg je sela ima taj realse... primer sve ninje iz sela peska poseduju vetar realse i mogu uciti samo vetar tehnike...

Ali postoji i ninje koje mogu nauciti drugi realse ili cak sve realise! U tom slucju ninja (primer:) ninja iz peska koji ima vetar a ima uslov da nauci struju moze da pita nekog iz sela oblaka da ga nauci nekim struja napadima ( sto je malo verovatno da bi pristao jer niko nece da uci tudje ninje iz sela tehnika koje ima samo u vom selu). Drugi nacin je da nacete nekog iz vaseg sela koji ima taj element i nesto od tehnika i tako naucite po neke tehnike od drugog realse...

Broj tehnika koje mozete da naucite je neogranicen. Svaka tehnika se placa a novac ide selu ili ninji koji vas uci tehnikama ( tada ninja odredi cenu koja nesme biti niza od one koliko vredi ta tehnika)

Mozete kupiti samo tehnike za koje imate odreceni level i novac...

Ovo je lista kako se zaradjuje drugi realse:

Clan koji skupi 1000 poruka dobija novi element koji zeli.

Treci element moze da dobije kada bude imao 3500 poruka.

Cetvrti element moze da dobije kada bude imao 5000 poruka.

Peti element moze da dobije kada bude imao 6500 poruka.

Ali nemoze svako dobiti element.Pre nego sto zelite da izaberete svoj novi element napisete u poruci koji element zelite i upotrebite roleplay opciju "Saznaj rezlutat" ako je uspeh taj element mozete da naucite ali ako je neuspeh znaci da taj element nikada necete moci da naucite...Tako da probate ponovo sa neki drugi element. (Moze se desiti na nemozete da naucite ni jedan drugi element osim onoga koji vam je urodjen).

Tehnike koje kupite mozete unaprediti i uciniti ih licnim tehnikama (samo vi ih posedujete i na vama je da li cete ih dati selu da svi uce ili ne)
Mozete je zadrzati za sebe i uciti samo onog koga vi zelite i po ceni koju vi zelite ili cuvati samo za sebe

Svaku vasu licnu tehniku mozete ponuditi Kageu sela da je odkupi od vas po ceni koju vi zelite i postane dostupna za sve ninje tog sela... Ukoliko date selu svako ko kupi tu tehniku, novac ce ici vama i selu.


Dnevno mozete kupiti ili nauciti samo dve tehnike!!!

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 


Copyright © Naruto RPG - Ninja way forum 2010-2017 desinged and created by CONSAI DESING