Naruto RPG -Ninja way

Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Madara Uchiha taj Sub Maj 28, 2011 8:45 am

Madara Uchiha covek koji je prvi posedovao mangkeyou sharingan i postao jak i vodja klana, bio je jedan od prvih osnivaca sela sakrivenog u licu, kasnije se borio sa Hashiramom prvim hokageom buducim i izgubio i tada se povukakao i svi mislili da mrtav. Kasnije se pojavljuje kako napad selo i kako je pomogao itachiju da ubije svoj klan...
Pa onda pod maskom Tobija koji tvrdi da je madara uchiha (iako sve zna o njemu i slicno ja mislim dda to nije madara)

Mada jednom kada je Madara pricao sa sasukea rekao mu je da uchiha imaju specijalnu chakru i da je on rodjen sa vrlo specijalnom chakrom i da je verovato to razlog sto zivi ovoliko dugo...

A opet kada Nagato iskoristio onu moc da ozivi sve, madara je rekao nisam mislio da ce tako lako iskristiti ti trebao je to iskoristiti na meni... nzm sta je mislio pod time...

Ali gledao videli smo kada je madara otkinuo ruku da mu je bila kao zetsuova ono belo imala je... Pa znaci ko zna mozda je madara ipak u obitovom telu nekako...

Slike:
Spojler:

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Madara Uchiha taj Sub Maj 28, 2011 8:52 am

I ja mislim da je Madara uzeo Obitovo telo, ja mislim da je on bio bio tu u blizini kad se se sve ono izdesavalo sa Minatom,Kakashijem,Rin i Obitom. pogledaj ovo Tokaji odgovara zar ne:

3 Re: Madara Uchiha taj Sub Maj 28, 2011 2:05 pm

Stewcha

Administrator
Administrator
Pa tobi ima sharingan na oba oka sto se vidi kada se bori sa konan i ona mu slomi levu stranu maske...

Mada i ja sumnjam da je to obito ili njegovo telo... Evo nekih mojih dokaza...

Ovo je scena kada je Tobi skinuo masku i pokazao pravo lice Kisamemu u 142 epizodi shippudena

Pa uporedite madarinu strukturu lica, brada odnosno donji deo lica mu je mnogo siljatiji i ostriji dok ovde na tobija lepo se vidi donji deo lica i da mu nije toliko uzaki i siljat kao madari lepo se vidi odakle pocinje brada vidite...

Mada kada je on skinuo masku Kisame kaze ovaj svet je pun lazi... Nikada nisam ocekivao da si ti iza maske Tobija... prvi mizukage... mislim Madara...
------------

Prvi mizukage je bio kontrolisan od strane madare tako kazu...

Ali moguce je da madara koristi obitovo telo i zato tako dugo zivi... Kakuzu ili Zetsu je ladno mogao da popravi telo od obita nakon sto ga stena smrskala...

Vas ninja invertar:Pogledaj

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"

Siam's gonna be the witness
To the ultimate test of cerebral fitness
This grips me more than would a
Muddy old river or reclining Buddha
And thank God I'm only watching the game controlling it
I don't see you guys rating
The kind of mate I'm contemplating
I'd let you watch, I would invite you
But the queens we use would not excite you
So you better go back to your bars, your temples, your massage
parlours
Pogledaj profil korisnika http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

4 Re: Madara Uchiha taj Uto Nov 08, 2011 11:31 am

Tobi nije Madara, videli ste da je Madara ozivljen sa Edo Tensei

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu