Naruto RPG -Ninja way

Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Generalna diskusija o anime Naruto taj Sub Maj 28, 2011 8:26 am

Oooo ove zadnje epizode su mnogo dosadne bile, jedva cekam malo akcije bice zanimljivo Konan vs. Tobi iliti Madara...

Dobre su i ovi zadnji broje mange kada madara prizove gedo mazo u borbi Very Happy

Pogledaj profil korisnika

2 Re: Generalna diskusija o anime Naruto taj Sub Maj 28, 2011 2:16 pm

Stewcha

Administrator
Administrator
Da bre ja sam uveren da je Gedo Mazo ustvari juubi desetorepi demon...

Samo sto je isusen, pa pogledajte malo bolje i videcete, chakra demona se upiva u gedo mazo statuu i on otvara oci kako koji demon se upije i ... Isto evo uporedite sliku jubbija i gedo mazoa vrlo su slicni... Isto kada je gedo mazo nagatu zabio siljce i usisao chakru da izvede onaj napad pravi prvo kuglu u usta koju ispali isto kao tailed beast boomb, ali posto nema svoju chakru zato je usisao od nagata...

Ustvari bolje receno gedo mazo je telo koje ceka da mu se vrati chakra koja je podeljena na devet demona i opet da ozivi.. ima puno dokaza koji dokazuju to..

evo slike:

Gedo Mazo and Juubi

Pogledajte strukturu tela mrsavu i raspored siljaka na gedo mazu oko vrata i na jubija, isto i jubii ima jedno veliko oko koje je nestalo kada se rastavio zato gedo nosi povez preko oka

Vas ninja invertar:Pogledaj

"I am the hope of the universe. I am the answer to all living things that cry out for peace. I am protector of the innocent. I am the light in the darkness. I am truth. Ally to good! Nightmare to you!"

Siam's gonna be the witness
To the ultimate test of cerebral fitness
This grips me more than would a
Muddy old river or reclining Buddha
And thank God I'm only watching the game controlling it
I don't see you guys rating
The kind of mate I'm contemplating
I'd let you watch, I would invite you
But the queens we use would not excite you
So you better go back to your bars, your temples, your massage
parlours
Pogledaj profil korisnika http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

3 Re: Generalna diskusija o anime Naruto taj Pet Mar 30, 2012 10:43 am

Moguce moguce ljudi nego sta vi mislite o kabutu ja mislim da je prejak xd za svoje godine koja sve tela ima i ostalo razneo bi madaru

Pogledaj profil korisnika

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu