Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum, naruto forum where you can be ninja, work on missions, fiht and everything elese. The real naruto rpg.


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1normal Cave of Elimination on Sat 19 Jul 2014, 15:17

Danzo

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Ovo je prvi stadijum prvog dela ispita...Ovo je deo gde morate imati najvise srecu i polovina vas ce ispasti sa ispita...Morate proci kroz pecinu eliminacije "Cave of elimination".
Pa evo objasnjenja kako se radi ovaj prvi ispit.Primer ima 8 ucesnika to je 8 timova . To znaci da ima 8 ulaza u pecinu i vas cilj je da idete kroz pecinu i izadjete na drugi kraj. Ali nisu svi putevi cisti.

*Na neke od puteva koji izaberete moracete da porazite special jounina (obicno je to osoba koja je vec special jouinin). Ako njega porazite mozete uspesno nastaviti ako ne ispadate sa ispita.

*Drugi put koji vas moze zadesi je da se spoji sa putem kojim ide drugi ucenik . To znaci da cete morati da se bori sa njim i onaj tim koji pobedi od vas dvoje moze dalje a onaj koji izgubi ispada sa ispita.

*Treci put koji moze da vas zadesi je siguran put bez ikakvih problema.Ucesnik koji ima srecu i izabere takav put proci ce prvi deo ispita bez borbi jer nece imati nikakve prepreke na putu.

Evo slike kako otprilike radi eliminacija u ovim ispitima.
[You must be registered and logged in to see this image.]
U zavisnosti od broja ucesnika toliko puteva ce ima ali niko od vas nece znati sta ga ceka na tom putu. Svaki tim ce izabrati jedan put koji zeli i ici njime. Otvorite temu i radite putovanje. Nakon toga admin ili examiner ce vam reci kakav put ste dobili i sta vas ceka....


[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]Ispit moze da pocne ali pozurite!!! Pozurite jer kada pocne ispit sto pre dodjete u temu za biranje puta vise izbora imate tim koji zadnji dodje nece imati sta da bira morace uzme put koji mu ostao...

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 


Copyright © Naruto RPG - Ninja way forum 2010-2017 desinged and created by CONSAI DESING