Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum, naruto forum where you can be ninja, work on missions, fiht and everything elese. The real naruto rpg.


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1normal Sasuke Uchiha on Sat 08 Mar 2014, 18:53

500/1000

500/1000

500/1000Saske je većinu svog ranijeg detinjstva proveo pokusavajući da sustigne svog starijeg brata Itačija, koji je bio ponos Učiha klana. Njega je Saske obožavao i veoma mu se divio. Njegovi roditelji, pogotovu otac, su uvek više pažnje posvećivali Itačiju, i Saske je, u želji da osvoji ljubav i pažnju svog oca trenirao puno i teško, ali nikad nije uspeo da prevaziđe svog talentovanog brata, koji je inače bio jedini koji je priznavao njegov napredak. Za neko vreme, Itači je počeo da se distancira od klana i da gubi poverenje svoje porodice koja je napokon počela da gleda na Saskea kao na novu buducnost Učiha klana.
Ubrzo nakon što je porodica počela da ga prihvata desila se velika tragedija. On se vraćao kući tog dana i naišao na ulice pune krvi i leševa ljudi iz Učiha klana. Saske je tada pronašao Itačija kako stoji iznad leševa njihovih roditelja. Itači mu je objasnio kako on nikada nije voleo svog malog brata. Tvrdeći da Saske nije čak ni vredan ubijanja, Itači mu je rekao da postane jači i da živi život mržnje i besa prema njemu, i da mu jedini cilj u životu bude da osveti svoj klan. Itači je otišao, i u odsustvu ljubavi svoje porodice Saske je pristao da radi kako mu je rečeno i posvetio je svoj život ubijanju Itačija. Godinama kasnije, u drugom delu serijala, pokazano je da Saske ima neke sumnje o događajima koji su se dogodili te noći. Tek posle Itačijeve smrti on je naučio istinu o Učiha masakru: to je sve bilo urađeno po komandi sela, i da je Itači njega ostavio živog zato što ga je isuviše voleo i nije mogao da natera sebe da ga ubije.
       Death it,s Life
View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 


Copyright © Naruto RPG - Ninja way forum 2010-2017 desinged and created by CONSAI DESING