Naruto Serbia forum, Naruto Srbija forum, naruto forum where you can be ninja, work on missions, fiht and everything elese. The real naruto rpg.


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1normal Istorija igre on Thu 10 Oct 2013, 14:05

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Godina:1166

Uvod u novo doba
Mracno doba je bilo u toku i same senke su se krile od uzasa i razaranja kakve je nosio tadasnji veliki rat shinobia.Posle dvodecenijskog ratovanja sve se polako privodilo kraju i blago zatisje je izviralo negde duz horizonta.Zaraceni klanovi i pojedini velikani ,shinobiji velikih moci doneli su mir i novi poredak koji se ugledao u novoj organizaciji drustva i tako bejahu stvorena prva sela, a prvo medju njima bi selo skriveno u liscu- Konoha.Posto se postigla stabilnost u regionu pojedini osnivaci su napustali sela i prepustali mladjima njihovo vodjstvo tako je i sama Konoha bila vodjena od strane cetvoro izdvojenih shinobia :Yin,Jumive, Minato Namikaze i Dante Uchiha. Njihova moc je rasla sve vise i kao konkurenti za prvog koji ce vladati(Hokagea) sve vise su se isticali Minato i Dante koji su vremenom postajali sve blizi prijatelji i veci rivali....

Novo doba je pocelo da se zahuktava i dobija svoju pricu i sudbina je stvarala pocetke nove legende.

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

2normal Re: Istorija igre on Sun 20 Oct 2013, 21:06

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Godina:1167

Podela


Soundtrack:


Nakon godinu dana mnogo toga se izdesavalo sto je uticalo na selo lisca i ninje u njemu. Obican dogadjaj u jednu ruku vrlo nevazan ali ipak se nesto krije dublje iza toga i promenio je zivote mnogih u selu.
Kao prvo ninja Splinter je izbacen iz sela jer je bio lud i to je bila prica za zvanicnike sela izostavljajuci deo da je mucen da bi se od njega izvukle informacije u ROOT-u od strane Danteovih ljudi.
Tokom razgovora sa uciteljom Danteom desio se ispad sa jednim od genina Yuuki Asuna koja je probala da se ubije nakon svadje sa Danteom i njegovog prekora ali sprecena je od strane ostalih genina. Dante je proteruje iz sela ali Minato uspeva da ublazi kaznu na pritvor.
Sutradan pritvor je nadjen prazan a njeno mrtvo telo daleko od sela u sumi. Svakako potvrdjeno je ubistvo i pocinitelj nikad nije nadjen. Zbog toga mnogi genini su napali ucitelje pitanjima i o ostalom zasto su dopustili da se tako nesto desi. U toj raspravi ninja pod imenom K. i Himiko Yumi  koji su bili Asunini prijatelji napustaju selo i postaju missing ninje jer su smatrali da ih je selo prevarilo i da nemaju sta tu da traze jer su dopustili da njihov prijatelj umre zbog njih.K. pre odlaska zapocinje raspravu sa Danteom i umalo zavrsava mrtav ali na njegovu srecu Minato ga spasava kao i ostali ucitelji i potom on napusta selo zajedno sa Himiko.

U selu lisca su se konflikti nastavili medjusobno i zakljucili su da je potreban vodja. Ninje sela su glasale i izaban je prvi hokage!!! Izabran je Namikaze Minato za prvog hokagea.Dante se u pocetku bunio jer je smatrao da on treba bude hokage ali kasnije se pomirio sa tim i prepustio to Minatu, naknadno se saznaje i da je Dante namestio glasanje u korist svog prijatelja jer mu konnflikt nije odgovarao i morao je da brine i svoje vreme posveti drugom zlu koje je predosecao da nailazi .

Ali nije bilo sve tako mirno. Izbegle ninje iz sela lisca K. , Himko  i misteriozni ninja pod imenom Bellona zarobljavaju jednog od genina Shinija  i traze otkup selu lisca to jest hokageu za njega u vrednosti od 6.000 ryo-a.
Hokage odlucuje da plati i vrati genina i odlazi na mesto za razmenu na koje su se dogovorili. Minato je poveo sa sobom dva ucitelja sela lisca Yin i Jumivea. Nakon sto se trebala obaviti razmena ucitelji napadaju hokagea Minata i pokusavaju da ga ubiju. Tada i ostali odatle pokusavaju da ga zajedno zarobe i ubiju ali Minato uspeva da pobegne od njih i sakrije se nedaleko u Kikachu forest gde se sakrio i pozvao ostale ninje sela. Nakon nekog vremena uspeo je da pobegne i doslo je pojacanje iz sela zajedno sa uciteljem Danteom u cilju da zarobe missing ninje i ucitelje koji su izdali selo.Nakon jurnjave po teritoriji drzave vatre missing ninje i ucitelji koji sada rade zajedno uspevaju da pobegnu na vreme dok ninje sela lisca bivaju nadjacane od ostalih ninji sa tudje teritorije tako da su morali da se povuku nazad u selo jer su bili iscprljeni i suvise slabi da bi se borili sami sa tako velikim brojem ninji.

Vrlo ubrzo saznaje se da su K.,Himiko,Bellona,Jumive i Yin postali clanovi misterizone Akatsuki organizacije i kojoj se absolutno nista ne zna i da su vrlo velika opasnost jer su ucinili mnoge zlocine protiv sela i ninji u njima i poceli su se smatrati vrlo opasnim . Uspevaju da kidnapuju jos ninji iz sela lisca Let-a i Yushira i Gazoa trazeci otkup selu lisca za sva tri genina koji je 20.000 ryo-a ili da hokage odsece svoju ruku i tako plati za njih. Selo nema taj novac i teska odluka je na hokageu jer su zivoti tri genina u pitanju. Zbog ovoga u selu vlada velika napeta atmosfera a i Hokage je u depresiji jer ne zna sta da radi i shvata da je preuzeo preveliku odgovornost kada je postao hokage.Dante nastavlja sa svojim planovima i u jedno otkriva velike moci i proklestva svoga klana i pocinje da se osamljuje i da prikuplja vise podataka o tome.

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

3normal Re: Istorija igre on Sun 27 Oct 2013, 13:21

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Godina:1168

Tragedija

Hokage Minato nije ispunio svoj dogovor tako da je Akatsuki ubio 6 genina sela lisca koji su u medjuvremnu kidnapovani sa misija. Sto je bila ogromna tragedija za Konohu.
Hokage je nemocan pred akatsuki clanovima i jedino sto moze je da naredi da se zatvori selo i da ga niko ne napusta ali to ima i svoju manu jer ninje ne mogu na misije tako da ne mogu da treniraju kako treba a za to vreme akatsuki clanovi jacaju a selo slabi postaje sve siromasnije.
Selo lisca je kolapsu i hokage ne moze da odrzi red i disciplinu tako da se ceo sistem urusava u selu.
Dante i Minato  planiraju poslednji pokusaj da nadju i uhvate akatsuki clanove i uspevaju da nadju Yin i Jumivea ali oni vesto uspevaju da pobegnu bez traga.
Nakon nekog vremena Bellona se predala selu lisca i saznaje se da je to Yuuki Asuna genin za kojeg su smatrali da je ubijen i oko koga je sve pocelo. Ali ne tako dugo nadjena je mrtva u Minatovom stanu. Ostao je samo pepeo od nje jer je bila spaljena do smrti i slucaj je ostao nerazjasnjen.
U selo lisca se vraca Jiraya , jedan od osnivaca tako da krece da pomaze hokageu i selu.Dante zbog svoje opsednutosti klanom i vizijama o mnogo vecem zlu koje nailazi pocinje da brine Minata i on pokusava da mu pomogne ali se konflikt medju njima produbljuje.
Chunin ispit koje je bio odrzan prosla je samo Himmiko Yuumi.
Isto u selu lisca desio se pozar u hokage zgradi ali ugasen je i niko nije povredjen.Istraga je jos u toku.

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

4normal Re: Istorija igre on Sun 03 Nov 2013, 18:32

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Godina:1169

Duel sudbine

Tokom godine mnogo toga se promenilo. Akatsuki organizacija je smanjila svoju aktivnost i ne zna se mnogo o njima. Selo lisca je probalo mnogo put da nadje hideout ali nije uspelo. U selu se mnogo toga dogadja i mnoge ninje izazivaju konflikte.Shien Uchiha izdaje selo i odlazi u Akatsuki ali tamo je proveo mesecima u tamnici da bi ga na kraju Akatsuki organizacija ubila i ako ce se ispostaviti da njegova izdaja nije bila stvarna vec da je poslat od strane sela kao spijun i da je ipak dostavio pojedine informacije kako se navodi u saninovim zapisima.
Dante Uchiha shanin sela lisca i hokage Minato Namikaze zapocinju ozbiljnjiju borbu na brdu tresnjinog cveta koja iz obicnog treninga prerasta u pravu eksploziju i okrasaj divova.Dante biva obuzet mracnom chakrom i u trenucima prisebnosti upozorava Minata o vremenima koja ce uslediti i kako treba da se pazi u godinama koje ce tek doci.Minato ne uspeva da se izbori protiv ove nove sile i biva potucen ali i Dante ubrzo pada u nesvest razoren snagom koju je izvukao iz sebe. Nakon duge borbe oboje su prebaceni u bolnicu sela i zivotno stanje im je ugrozeno.Selo ostaje gotovo bez zastite.

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

5normal Re: Istorija igre on Sun 10 Nov 2013, 11:04

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Godina:1170

Pripreme za turnir

Glas o velikom shinobi turniru odzvanja kroz sva ninja sela i se spremaju da pokazu sta umeju i da se dokazu pred feudalnim lordovima.Sanin i hokage Konohe se u medjuvremenu oporavljaju u potpunosti i Dante se osamljuje i hrpu podataka koje je nasao u istrazivanjima o svom klanu i drugim pojedinostima i mocima  salje na neku daleku lokaciju i potom ponavlja postupak kao sa bibliotekom i hokage zgradom i uklanja svaki trag o njemu zapalivsi svoj stan.Dante ne obaziruci se na Minatovu pricu na kraju napusta selo i gubi se svaki trag o njemu.


Godina:1171Turnir se odrzao nakon svakakvih borbi prvo mesto osvojila je Himiko Yumi, drugo mesto Gray Fullbuster i trece K. .

Ubrzo nakon turnira selo lisca uspeva da zarobi Adeonu i pogubili su je. Ubrzo nakon toga nestaje i Jumive koga je sigurno isto uhvatilo selo lisca. U Akatsuki organizaciji ostaju samo Himiko i K. ali dobijaju novog clana Kisamea (splinter).

Za to vreme u selu lisca dolazi do konflikta Dante pokusava da ponovo ubije hokagea Minata i tom prilikom mu se prikljucuju Shin,Diablo, Hosper i Gray fullbuster ali neko postaje izdajnik tako da je Minato docuo za to i uspeva da se izvuce i pobegne u selo i kratka bitka nosila je kao izhod Gray-evu smrt.

Selo sada vode Minato i jounin po imenu Mikasa Ackerman.
Godina:1172


Nepoznata osoba otkriva lokaciju 7 drevnih maceva i zeli ih. Tako da ninje sirom sveta krecu na te misije da ih pronadju.

Kubihiribouco nalazi Himiko Yumi, samenhadu nalazi Shin, K. nalazi shibuki, Hosper nalazi hiramekiro,Kisame nalazi kibu, Mikasa je nasla nubiari i Sakazuki je nasao kabutowari.

Kasnije Shin i K ce razvrsiti zamenu i razmeniti maceve.

Odmah nakon toga Dante i ostali planiraju napad na selo lisca i da ga uniste kao i da ubiju hokaga Minata uz nove moci koje su stekli.Dante svom planu prikljucuje sto vise shinobia i uz los osecaj pise oprostajne poruku i za mnogobrojnim spisima salje ih na nepoznatu adresu.

Udruzivsi se sa Akatsukiem krenuo je na Minata. Kada su dosli i napali selo lisca presreo ih je napad akatsuki organizacije sa ledja i napad clanova sela sa prednje strane i zamke koju su postavili Mikasa, Himiko i K .Dante u unakrsnoj vatri tih razmera izvrsava harakiri i njegovo telo nestaje uz osmeh u plamenu.Zeroa, Hospera i Diabla kao njegove saborce su postedeli , tu je bio i Jumive koji radio sa njima i koji je predhodno lazirao svoju smrt i cekao pravi trenutak da se pojavi.

Pozadina toga je bila da su selo lisca i akatsuki organizacija sklopili pakt i primirje i pomognu selu lisca u napadu i zastite hokagea a za uzvrat da im se skine status mising ninja i da dobiju povoljnosti od sela.

Na taj nacin Dante shanin sela lisca je konacno srusen i mir je zavladao, Minato i ako nasmejan delom je ostao zabrinut zbog reci njegovog mrtvog prijatelja o zloj buducnosti koja ce ustupiti...


   

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

6normal Re: Istorija igre on Mon 02 Dec 2013, 13:51

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Godina:1173

Akatsuki je vec uveliko u selu i svi zajedno rade za dobro svih, idu na misije i mnogo toga.

Medjutim jednog dana se pojavljuju misteriozne ninje koje traze maceve magle nazad. Te ninje se predstavljaju kao clanovi prave Akatsuki organizacije i navodno su poslati na misiju od strane sela skrivenog u Magli da vrate maceve gde pripadaju. Odigrava se veliki napad koji je doneo ogromno ekonomsko razaranje za selo. Dolazi do okrsaja i clanovi Akatasuki organizacije sa lakocom ubijaju Mikasu i K-a. I prete da bi prekrsaj kao sto je kradja maceva Magle mogao da izazove rat izmedju ta dva sela.

Selo je u opasnosti i objavljen je rat.

Godina:1174

Akatsuki nije mnogo cekao i direktno napada selo lisca zbog maceva. U ogromnim borbama koje se desavaju u selu ninji se vrlo slabe jer ne smeju koristiti razorne napade u selu da ga ne uniste dok akatsuki nemilosrdno napada.
Jegan clan akatsukija je porazio mnoge ninje i niko ga ne moze zaustaviti dok Raiken je napao, Himiko i Phantoma. Himiko i Phantom na kraju zajednickim snagama uspevaju da poraze Jegana i Raikena i spasu selo. Za to vreme Tokaji Hayato se bori sa Namikaze Minata i tu se saznajte da su oni bili nekad iz istog tima ali Tokaji je nestaon a misiji i izgubio pamcenje i sada radi za Akatsuki. Minato nije dorastao Tokaijevoj strategiji i gubi borbi ali pre nego sto mu Tokaji zadaje zavrsni udarac dolazi Jiraya shanin sela lisca i sprecava napad ali ostaje bez ruke. Za to vreme Jegan je aktivirao svoju tehniku klana da se unisti i ogromna eksplozija preti celom selom. Niko ne moze je zaustaviti i svi ocekuju da ce ispariti zauvek zajedno sa selom. Tokaji koristi tu situaciju i shvativsi da su obe strane izgubile i bezi u nepoznatom pravcu. Raiken koji je skupio snagu i preziveo koristi svoju vremensku bariejru da zarobi Jegana i eksslpzoju i tako spasi celo selo i ninje od sigurnog unistenja. Nakon toga umire. Ovu pobedu je odnelo selo lisca ali gubici su bili veliki kao i ostecenje sela lisca. Koje jos ninje obnovljeno.

Godina:1175

Jiraya sensej odlucuje da se povuce i odlazi zauvek u Mount Moyboku oprastajuci se sa selom i svima unutra. Novi shanin sela postaje Himiko Yumi.
U selo dolazi Yahiko Pain koji se predstavlja kao Amekage, kage sela sakrivenog u kisi, i otkriva mnogo toga o Akatsukiju i ostalim selima kaoi ratu koji preti da izbije i trazi alijansu sa selom lisca da zajedno ulove demona i tako obezbede ratnu moc. Nakon toga odlazi ostavivsi Hokagea da razmisli. Isto pocinju trece velike shinobi igre.

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

7normal Re: Istorija igre on Sun 29 Dec 2013, 22:35

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000
Godina:1176

Nista se nije dogadjalo sto bi trebalo da se zapise. Godina je protekla uobicajeno. Osim sto je trajao shinobi turnir.

Godina:1177

Nista se nije dogadjalo sto bi trebalo da se zapise. Godina je protekla uobicajeno. Osim sto je trajao shinobi turnir.

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

8normal Re: Istorija igre on Sun 30 Mar 2014, 16:56

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Godina:1178

Turnir je zavrsen i pobednik je bila Himiko Yumi. Himiko se u potpunosti vraca u selo lisca i postaje shanin sela lisca. Kao i vodja anbu organziacije.
U Konohi je dosta toga organizovano i selo lisca pocinje da napreduje pod vodjstvom Namikaze Minata tako da mnoge ninje pocinju da se pokazuju.Sve tece mirnim tokom, izuzev povremenohg podsecanja na upozorenje koje je dao Dante.

Godina:1179

U ogranku izmedju teritorije vatre i vetra nice novo malo selo sakriveno u kisi. Lider sela amekage Yahiko Pain dolazi u posetu selu lisca i nudi alijansu. Ostala sela pocinju da zbog moci love demone tako da Yahiko je predlagao Minatu da se udruze i zajedno zarobe demona Nibija dvorepog. Minato pristaje i tako ta dva sela zajedno krecu u lov na demone pod vodjstvom Himiko Yumi. Nazalost misija je prosla neuspesno jer nisu mogli da poraze demona tako da su se jedva zivi izvukli. Ali na kraju uz tehniku Himiko Yumi i misteriozne osobe koja bila tu da pomogne Pain uspeva da porazi demona i zarobi ga. Odluceno je da se demon cuva u selu kise jer niko ne sluti da ce se tamo nalaziti demonu tako maloj naciji. Nakon toga Amekage Pain je otisao. A selo lisca i selo kise su oformili alijansu.Primecene su osobe iz senke koje su nadzirale celu borbu i Hokagea je uzbunilo njihovo prisustvo ali su neobjasnjivo nakon toga nestali.
Godina:1180
Himiko Yumi zajedno sa Anbu operativce odlaze u stari akatsuki hideout u potrazi za macevima koji su ostali nakon Asune i K.a. Ali tamo ih srece misteriozna osobe protiv koje se Himiko Yumi bori ali bezuspesno. Ta osoba poziva Himiko da se vrati  u organizaciju Akatsuki  ali Himiko to odbija govoreci da je njeno mesto uz selo lisca i ninje sela lisca. Nakon razorne borbe Himiko je uspevala jos nedugo da se odbrani ali nista nije mogla da ucini. Na kraju kada je bila na ivici poraza pojavljuje se osoba sa maskom koja je pomogla da se zarobi dvorepi demon od pre kao i Tokaji Hayato i ostali clanovi Zenkai organizacije kao Deidara i Zacui Yokubi koji su spasili Himiko i otsili bez reci pre nego sto je pristigao Namikaze Minato i ostali shinobiji.
Selo lisca napreduje. Pod misterioznim okolnostima ubijen je Kisame od strane ANBU operativaca. Namikaze Minato organizuje svoje vencanje sa Yoruichi.Mlada na dan vencanja biva kidnapovana od misterioznih ljudi i Minatu se na trunutak ucini da ponovo vidi senke onih shinobia kao ranije u borbi sa dvorepim demonom ali ta nelagodnost brzo nestade.Himiko Yuumi iskoristava novonastalu situaciju u selu i postavlja zamku kojom spretno onesposobljuje sve u selu i uzima pola miliona ryo-a ostavljajuci Hokagea i ostale na zemlji.Yuroichi se nakon nekoliko dana pojavljuje onesvescena na pragu Zenkai organizacije.Velika sramota krzia uhvatila je selo.
Godina:1181
Zbog izdaje Himiko Yumi u selu lisca na vencanju Minato je bio vrlo besan i proglasio je Himiko Yumi missing ninjom najveceg levela optuzujuci je i za kidnapovanje. Selo lisca je osteceno jer je ogroman novac ukraden  tako da su misije i sve u haosu dok se selo ne oporavi od bankrota. I svega sto se desilo.
Namikaze Minato uspeva da se dogovori sa Zenkai organizacijom tako da je Yoruichi vracena u selo gde je ponovo obavljeno vencanje us diskereciju.Zenkai takodje salje selu pismo opomene na prisustvo nepoznate grupe shinobija.Godina:1182
Kao novi clan tajne organizacije Himiko Yumi upoznaje maskiranu osoba koja joj je jos pre nekoliko godina dok je bila u Akatsukiju pomogla da pobegne iz sela i dala upustva. U organizaciji upoznaje i Tokaji Hayata bivseg clana tima Namikaze Minata i bivseg vodju anbu fondacije  Kao i Deidaru za kojeg se ispostavilo da je rodjeni brat Jegana iz Akatsukija kojeg su ubili kada je Akatsuki napao selo lisca . Dobija upustva da ubije prvog Raikagea Lazu.
U selu oblaka prvi Raikage Laza resava sa ostalima da zarobe demona. Tako da krecu u lov na demona on sa ostalim ninjama. Sa Fuuom i Tenzom koji su njegova licna garda pobedjuju demona. Laza vidi da Fuu koristi cudnu tehniku nepoznatu da zarobi demona i shvata da to nije Fuu. Nakon teske borbe izmedju Fuua i Raikagea, Raikage smrtno ranjen pokusava da pobegne sto mu i uspeva. Na putu ga srece pravi Fuu ili kako se zove bez anbu maske Blaza Uchiha. Raikage ide ka njemu u nadi da ce mu pomoci ali Blaza ga ubija. Govoreci da je to prilika koju je cekao da postane drugi Raikage. Saznaje da lazni Fuu je bila Himiko Yumi koja je sklopila dogovor da pomogne Blazi da postane Raikage. Za Tenza se saznaje da je to Yamato spijun sela lisca koji je radio u oblaku i bio je poslat od Himiko na Anbu misiju u selu oblaka kao spijun. Kako je laza ubijen njegova misija nema vise svrhe jer ce novi raikage biti isto njigov covek od poverenja tako da se Yamato vraca u selo lisca.
Yamato je inace bio u timu sa Namikaze Minatom i Tokaji Hayatom tako da vazi za jednog od najacih ninji pored njih.
Nakon toga Blaza opsednut moci proglasva rat selu peska i krece da ga pokori.Godina:1183
Godine 1183. iznenadan udar na selo lisca.Nepoznata grupa napada celokupno selo,razarajuci ga. Posto zavrsi iz skoro srusene Konohe pokusavaju da izadju. Na kapiji sela susrece ih Minato Namikaze i Yamato koji pokusavaju da ih sprece da pobegnu ali clanovi nepoznate organizacije napadaju Minata koji nadjacan nema izbora osim da se povuce uz pomoc svoje space time tehnike, osetio je ponovo onaj cudan osecaj posmatrajuci ove shinobie.Posto se vrati u unisteno selo zatice Yamata mrtvog unakazenog tela. 
Za to vreme misteriozna maskirana osoba napada selo peska trazeci jinchurikia Sabaku no Garu tako da u borbi sa prvog Kazekagea Kakashi Hatakea , Kakashi saznaje ko je to tako da uplasen povlaci se i bezi sa Garom. U isto vreme Zacui Yokubi napada selo magle i bori se sa prvog Mizukagea Urami Ketsukeija tako da nadjacan Mizukage se povlaci.
Nakon nekoliko dana Kakashi i Urami se sastaju gledano da su prijatleji i slazu se da ih je napala ista organizacija jer zele demona. Uplaseni jer znaju ko je iza togas sazivaju hitan sastanak kagea svih sela.

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

9normal Re: Istorija igre on Sun 06 Apr 2014, 15:33

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Godina:1184

Sastanak kagea se odrzava i svi  su se okupili.Prvi hokage Namikaze Minato, prvi kazekage Kakashi Hatake, prvi tsuchikage Daniel Hyuuga, prvi mizukage Urami Ketsukei svi su bili tu osim drugog raikagea Blaze Uchihe i prvog amekagea Yahiko Paina.
Sastanak je poceo bez njih i  Urami i Kakashi su izneli svoje podatke da su napadnuti zbog demona od strane stare organizacije koja je opet nastala i zove se Zenkai organizacija! Kakashi je rekao da se susreo sa Kisai Uchihom! Kada ga je pomenuo svi su se uplasili govoreci kako je moguce da je on ziv. Po prici Kisai je stari ninja koji je poginuo pre 20 godina u borbi kada je nastalo selo lisca sa osnivacem sela Conteom Uchihom.
Kagei uplaseni odluuju da moraju ojacaju i da se zastite zato Urami predlaze da svaki kage postane jinchuriki jednog demona. Tako se dogovaraju da krecu u lov na demone i za dobro sveta i svih to urade. Pored toga osnivaju alijansu i udruzuju se zajedno. Na kraju sastanka Urami izaziva Namikaze Minata na borbu da dokaze svoju cast i Minato pokazuje svoju veliku moc i dokazuje se dostojnim svoje titule. Nakon toga dele upustva o lovu na demone i sastanak se zavrsava isto i da obaveste raikagea Blazu o sastanku i ponudi o alijansi i demonu.

Za to vreme novu misterioznu grupu shinobia presrece jedan od Pain-ova sa iz Akatsukija sa kojim se Himiko ranije broila kada je zenkai spasao. Nudeci im novac u zamenu da ulove demona. Tako Sasori i Jumive clanovi nepoznate Karasu organizacije prihvataju i krecu da ulove cetvorepog demona ali demon je suvise jak za njih i Jumive umire u toj borbi dok Sasori uspeva da se izvuce i pobegne.
Nakon borbe Pain koristi svoju moc i ozivljava Jumivea i stavlja mu poseban seal govoreci da jos nije vreme da umre i da ce doci vreme kada ce mu vratiti tu uslugu..

Nakon sastanka kage-a ispred kapije sela lisca  Minato se vraca i dolazi ranjen raikage Blaza Uchiha koji pada mrtav pred njim. Zakljucuju lekari u selu da je umro od posledica borbe i nose telo na dalju obdukciju.

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

10normal Re: Istorija igre on Mon 21 Apr 2014, 09:22

Stewcha

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Godina:1185

Veliki prevrati 1885. biva kada clanovi Karasu organizacije, Jumive, Kishin i Akira napadaju Namikaze Minata dok je bio na sastanku sa Byakuyom Uchihom izvan sela. Ali upadaju pravo u zamku koja im je bila postavljena i Himiko Yumi ih ubija.
Tako nakon toga Himiko i Byakuya odlaze nazad u Zenkai organizaciju dok Minato misleci da je porazio Karasu i ninje koje  nastavlja dalje bez ikakvih novih sumnji.

Kagei su isto odlucili da je vreme da pocnu da love demone tako da krecu u lov na demone sirom teritorija svi zajedno. U isto vreme Zenkai organizaicija isto hvata demone. Kakashi prvi Kazekage postao je Jinchuriki Hachibija dok Urami je postao jinchuriki Sanbija.
Na svom putu do sela peska Kisai Uchiha presrece Kakashija i napada ga ostavljajuci mu trajne posledice nakon borbe ali u zivotu. Postavlja mu curse seal da bi ga oslabio i onesposobio da lovi demone.


Godina:1186


Taman kada sve sve smirilo na kapiju sela peska pojavljuje se misteriozni pupet master Dero Gabaichi koji napada hokagea jer trazi sharingan i telo od Blaze Uchihe koje je ovaj uzeo. Saznaje se da je on u borbi otrovao Blazu jer je hteo njegov sharingan ali Blaza je uspeo da pobegne i njegovo telo uzeo je Minato. Takoda Dero je dosao da uzme sharingan koji je sebi presadio Minato. Tu priliku koristi Karasu jer se saznaje da ima jos clanova a ne kako je Minato mislio da je u zamci istrebio ceolu organizaciju. Tako da zajednickim snagama napadaju Hokagea ispred sela. U selu na kapiji u borbi dolaze mnoge ninje K. koji se godinama krio , Hashirama koji bio medju 6 velikih shinobia Karasua ali ih izdaje i prelazi na stranu Minata u zamenu za titulu sanina i mnoge ostale ninje kao Minatova zena u borbi protiv Dera i Karasua.

Clanovi misteriozne organizacije Tokuchi Toa,Zona,Ace,Jellal Mystogan i njihov lider koji se prestavio kao Danteo Uchiha i samo ime zaprepastilo je mnoge prisutne kada su shvatili da je to zapravo sin Dantea Uchihe prvog sanina Konohe koga su ubili pre toliko godina.

Selo lisca je oslabljeno i mnogi geini kao i vaznije ninje u selu su poginuli gotovo pri prvim napadima i cak shinobi po imenu Rju se infiltrirao u selo kao spijun i jedan od originalnih clanova Karasua. Mnogi shinobiji su bili na putu da pruze pomoc Konohi ali su bili previse daleko.

View user profile http://ninjawayserbia.rpg-naruto.com

11normal Re: Istorija igre on Mon 14 Jul 2014, 19:18

Law

avatar
Administrator

500/1000

500/1000

500/1000Godina:1187
Borba na na kapiji sela skrivenom u liscu se zahuktava dodatno.Clanovi Karasua:Zona,Jellal Mystogan,Tokuchi Toa i Ace predvodjeni liderom organizacije Danteo-om Uchihom i uz podrsku Dera Gebachia nastavljaju napad na Konohu ciju poslednju liniju odbrane cine Hokage Minato Namikaze,Sanin sela Hashirama senju i jounini K. i Seuta kao i nekolicina ninja nizeg ranga.Dante-o zapocinje borbu obuzet besom,kasnije se saznaje da je sa svojom organizacijom napao Konohu trazeci osvetu za smrt njegovog oca i mladjeg brata izune.Mnoge zapocete price dobijaju svoj rasplet i konacno objasnjenje.Posle duge i naporne borbe koja se odigrala na ulazu u selo Dante-o ubija Minata ciji duh na nebo odvodi niko drugi do duh Danteo-ovog oca koji svojim recima umiruje srce svoga sina i proglasava ga za cuvara sela kao i  Arashi-a Namikazea sina Minatovog.

http://www.nnw-serbia.com/t11876p555-evidencija-prolaska-kroz-kapiju


Odmah nakon duge borbe Dante-o biva proglasen za Sanina od strane Hashirame Senju-a koji je bio Minatov ucenik i pred smrt Minato mu je predao titulu.Ali bas u tom trenutku pojavljuje se edo lutka koju je poslao Byakuya Uchiha kao jedno od tajnih oruzija koje je Dante-o pripremio za borbu protiv sela.Dante-o glumeci da ga je nesto promenilo pokusava da postigne primirje i ujedno daje tajni znak Byakuyi da aktivira veliku eksploziju.Clanovi Karasu-a uspevaju da prezive svi do jednoga stiteci jedni druge, kljucnu ulogu odigrava Dokugan Rju koji svojim senkama, tehnikom Nara klana zadrzava uz sebe sve preostale shinobie koji su se borili na drugoj strani ukljucujuci i Hashiramu i zajedno sa njima posto on i Danteo salutiraju jedan drugom nestaje u eksploziji.Dante-o postaje privremeni hokage i Ace kao privremeni sanin sela odlazi sa njim na veliki sinobi turnir,pre polaska sa bojnog polja Jellal Mystogan jedan od clanova organizacije Karasu zeljan moci govori Danteo-u da ce ga ubiti i potom nestaje i vraca se ponovo na turniru gde napada Danteo-a zajedno sa Himiko Yumi.Dante-o uspeva da se izvuce ali Jellal sada kao clan Zenkai organizacije odlazi sa ostatkom tima predvodjenim Kisaiem u Konohu i po recima koje je edo lutka Minata Namikaze-a prenela ostalim Kage-ima Byakuya Uchiha biva proglasen za sledeceg Hokage-a i kao jedan od clanova Zenkai organizacije zajedno sa Kisaiem i ostalima odlazi u selo i postaje hokage.Pre nego ode u selo sastaje se sa Danteo-om na turniru i poklanja mu mac Samenhadu kao znak pomirenja za preotetu titulu i zeli mu srecu u predstojecem mecu protiv Himiko Yumi i upozorava ga na nevolje koje dolaze.Pobednici turnira su Tokayi Hayato,Daniel Hyuuga i na trecem mestu Gaara.Dante-o potom odlazi da se bori Protiv Himiko Yumi i saznaje da je ona ta koja je ubila njegovog oca zajedno sa Minatom i ostalim nindzama iz stare ere i da je ujedno i sestra njegovog oca.Danteo van sebe od besa u prvom naletu svirepo ubija  svoju tetku i od njenog tela ne ostaje nista,ali neoprezno pada u njen uchiha genjutsu poznatiji kao Izanami i u kovitlacu koji je stvoren delovanjem tog genjutsua u njegovom umu on biva primoran da se promeni iz korena i da umesto destrukcije i razaranja koje je sirio pruzi Konohi i ostatku shinobi sveta zastitu, zlo u njemu je potisnuto i on biva primoran da postane sluga Hokageov i novi sanin sela kao njegov otac.


http://www.nnw-serbia.com/t15013-danteo-uchiha-vs-himiko-yumi-fighting-demons


Za to vreme Kakashi Hatake tadasnji Kazekage trpi izdaju od strane Gaare njegovog Sanina jer je Gaara smatrao da petorepi demon Gobi koga su lovili za Konohu treba takodje da pripadne selu peska.Kazekage posto izgubi ruku u borbi sa Gaarom pocinje da bezi i pokusava da zastiti osmorepog demona Hachibia od Zenkai-a ali u zemlji vatre presrece ga Kisai Uchiha i ubija i time Zenkai dobija jos demona.A za to vreme u Konohi desava se razorni napad koji izazivaju Pain-ovi putevi bola selo biva razoreno i vecina nindzi umire ve pri prvom napadu,cak i sam drugi Hokage ne ocekujuci napad strada sa mnogobrojnim nindzama.Pred kapijom pojavljuje se Jellal Mystogan sin Raikena Mystogana koji je davno odbranio selo od napada Zenkai-a i mladi Jellal krece ocevim stopama,ubrzo borbi se prikljucuje i Tokuchi Toa i oni pruzaju zajedno zestok otpor.Uskoro pojavljuje se i Dante-o kome je bilo drago da ponovo vidi veliki deo Karasua na okupu.Zajedno svim silinama pokusavaju da zaustave mocne puteve bola i u borbi Tokuchi umire i postaje jedan od puteva bola i bira primoran da se bori protiv svojih prijatelja.Pred sam kraj borbe Jellal koji je umedju vremenu saznao da je Himiko bila njegova majka i posto se Dante-o vratio iz borbe zakljucio je da ju je ubio i u besu Jellal napada Danteo-a sa ledja dok su zajedno branili selo i Dante-o pada na kolena i pre nego umre moli Paina da ozivi Erzu Skarlet koja je posle poslednje borbe Karasua pocela da koristi masku "Zona",Dante-o potom pada i umire.Jellal uspeva da odbrani selo od napada Akatsuki-a i Pain kao sto je obecao ozivljava sve koje je ubio izuzev jedne osobe a Jellal odlucuje da to bude Byakuya Uchiha i takodje izgovara Painu jos jednu molbu to je da Danteo-u izbrise secanja na njegov napad sa ledja sto Pain i radi i potom nestaje.Jellal zbog svojih hrabrih dela biva proglsen za treceg Hokagea.Danteo posto se probudi i vidi da je borba gotova biva pozvan od strane Kotetsu Endo-a koji se krio u zbunju i posmatrao borbu,kako je tvrdio bio je poslednji nindza iz stare ere i poznavao je Danteo-ovog oca i zamolio je Danteo-a da mu procita misli svojim sharinganom.Danteo shvata da ga je Jellal napao sa ledja,ali na Kotetsuovo iznenadjenje on ustaje i brise prasinu sa sebe govoreci da zeli mir i da je njegova osveta mali povod za nesrecu koju bi trpeli mnogi i tako Danteo potom postaje Sanin sela i zajedno sa Jellalom vodi Konohu u zaista zasluzene godine mira koje ce uslediti...


Godina:1188

Danteo srece Zonu i Ace-a posle godinu dana  i opet u njemu plinu zelja za Karasu-om i ambicije mu se probudise u srcu ali odluci da ostane veran svom putu i ostane u selu.Jellal za to vreme upoznaje novog nindzu Erzu u kojoj vidi potencijal i postaje njen sensei.Ubrzo Hokage organizuje veliku misiju protiv Hiruko-a koji je neprijatelj sela i svi polaze po naredbi Hokagea-a,misija se zavrsila prerano posto se neprijatelj povukao i ostavo skrol koji je odava lokacije izgubljenih maceva magle.Sa ovim otkrivenim blagom Hokage se vraca  selo,a Dante-o odlazi zajedno sa Zonom na pusto ostrvo da trenira.Po povratku u selo docice do borbe izmedju Jellala i perfekt clona Mizukagea Uramija Ketsukei-a koga je poslao Kisai,Jella uspeva da domisljatom strategijom porazi Mizukagea.

http://www.nnw-serbia.com/t15515-prvi-mizukage-vs-treci-hokage

Odmah nakon toga pojavljuju se na kapiji clanovi Zenkai-a,prvi Zacui Yokubi koji priziva sedmorepog demona Shichibija ,potom dolaze i Tokayi Hayate i Deidara.Njima sa Hokageom na celu i Anbu kapetanom
Hisokom D, Kaguyom suprostavice se i mnogobrojni clanovi sela.Borba postaje napeta i u nju se ukljucuje Tsuchikage Daniel koji prima napad umesto Hokage-a i on ostaje stunovan,Jellal se izvlaci i potom uspeva da ubije Tokaija. Sta ce se dalje desiti videcemo...

View user profile

Sponsored content


500/1000

500/1000

500/1000View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 


Copyright © Naruto RPG - Ninja way forum 2010-2017 desinged and created by CONSAI DESING